Želite li besplatno isprobati Vegetu BIO? Prijavite se na Testeraj!

Želite li besplatno isprobati Vegetu BIO? Prijavite se na Testeraj!

Želite li besplatno isprobati Vegetu BIO? Prijavite se na Testeraj!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 20.03.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Naša rubrika Testeraj vjerojatno vam je već poznata, a ako je pratite onda dobro znate da vam uvijek preporučujemo samo one proizvode koje smo i sami isprobali i kojima smo bili jako zadovoljni. Ovaj put je to bila Vegeta BIO, a testirala ju je kolegica iz redakcije koja voli kuhati i koja se trudi paziti na to da kupuje proizvode koji su u isto vrijeme kvalitetni, ali i dobri za okoliš. Novost iz Podravke joj se jako svidjela, a svoje dojmove detaljno je opisala u recenziji.

Vegeta BIO sadrži ekološki uzgojene sastojke, bez gnojiva, pesticida i genetski modificiranih organizama. Kombinacija sastojaka uključuje čak 12 vrsta povrća i morsku sol, što je čini idealnim dodatkom koji će na poseban način zaokružiti okus raznovrsnih jela. Sada je i vi imate priliku isprobati i zatim ocijeniti, a kako biste se prijavili za sudjelovanje, kliknite na link ili sliku ispod i ispunite prijavnicu za novi Testeraj.

Prijave traju do srijede, 26. ožujka, a izabrane sudionike Testeraja ćemo nakon zatvaranja prijava obavijestiti putem maila ili pozivom na broj koji su ostavili u prijavi. Kako biste povećali svoje šanse za sudjelovanje, ali i na vrijeme saznali informacije o idućim Testerajima, pridružite se Facebook grupi Testeraj!

Pravila Testeraja možete provjeriti na linku.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije