Prijavite se na Testeraj i isprobajte Vaseline Protecting Jelly Original!

Prijavite se na Testeraj i isprobajte Vaseline Protecting Jelly Original!

Prijavite se na Testeraj i isprobajte Vaseline Protecting Jelly Original!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.06.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Svi koji redovito čitaju naš portal sigurno su pogledali recenziju jednog od najpoznatijih svjetskih brendova, Vaseline Protecting Jelly Originala. Ovaj vazelin nas je malo reći oduševio jer na prirodan način rješava problem suhe kože na svim dijelovima tijela i neizostavan je proizvod za skin rutinu kojeg morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici.

Ako i vi želite biti dio zajednice Testeraj by CentarZdravlja u kojoj besplatno testirate proizvode, sve što trebate je kliknuti na link ili fotografiju i ispuniti kratku prijavnu anketu!

Temeljem vaših prijava izabrat ćemo sretne dobitnike kojima će na kućnu adresu stići pakiranje Vaseline Protecting Jelly Originala od 50 ml.

Prijavi se možete do nedjelje, 4. srpnja u 12 sati, a izabrane kandidate ćemo nakon zatvaranja prijava obavijestiti mailom kojeg su ostavili u prijavi.

Ako još niste, svakako se pridružite Facebook grupi Testeraj by Centar Zdravlja jer se tamo nalaze recenzije svih proizvoda, kao i najave novih proizvoda koje ćemo uskoro recenzirati. Za više informacija pridružite se grupi.

Pravila Testeraja možete provjeriti na linku.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije