Koliko su učinkoviti VICHY NEOVADIOL krema i serum? Naše čitateljice su ih isprobale i ocijenile

Koliko su učinkoviti VICHY NEOVADIOL krema i serum? Naše čitateljice su ih isprobale i ocijenile

Koliko su učinkoviti VICHY NEOVADIOL krema i serum? Naše čitateljice su ih isprobale i ocijenile
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 27.05.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Masna, mješovita, suha, s hiperpigmentacijama, sklona prištićima i aknama... Proizvode za njegu kože obično biramo prema njezinom tipu i to je sasvim logično, no jeste li ikad pomislili da vam, neovisno o tipu kože, neće odgovarati jednaka njega u svakom periodu života? Vichy je doskočio upravo tome, osmislivši liniju VICHY NEOVADIOL koja je namijenjena zreloj koži, a uključuje proizvode za njegu kože u perimenopauzi i postmenopauzi. Naše čitateljice su ih isprobale i ocijenile tijekom posljednjeg Testeraja.

VICHY NEOVADIOL krema i serum su dobili ocjenu 4,7 (odličan)

U ovom su Testeraju sudjelovale dvije skupine žena:

Objedinili smo odgovore i ocjene svih ispitanica i na temelju njih dobili prosječnu ocjenu 4,7 (odličan) za VICHY NEOVADIOL liniju.

Sve čitateljice, izuzev jedne, su rekle da planiraju nastaviti koristiti proizvode iz VICHY NEOVADIOL linije te su potvrdile da bi ga preporučile ženama koje poznaju. Kad je riječ o kremi, pohvalile su njezinu bogatu teksturu i učinak koji je vrlo brzo uočljiv, a većina ispitanica je iskazala i oduševljenje mirisom kreme. Kod seruma im se najviše svidjelo to što se lako upija, ne ostavlja masni trag i čini kožu čvršćom i mekšom.

Detaljne recenzije možete pročitati klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od komentara naših čitateljica.

"Lagani su za kožu. Koža ih brzo upije. Nemam osjećaj težine na licu."

"Serum je isto izvrstan. Brzo se upija u kožu i lijepo se razmazuje. Nema masnog traga. Moja koža serum jednostavno obožava."

"Krema je lagana, dobro se upija, koža izgleda blistavo, hidrirano i odmorno. Serum dobre viskoznosti, lijepo se upija u kožu, lagani osjećaj zategnutosti kože."

"Najviše mi se svidjela lagana tekstura i ugodan, blagi miris oba proizvoda. Koža odmah nakon nanošenja izgleda svježe i nahranjeno."

"Lako se nanose, brzo upijaju, koža nakon korištenja nije masna, prekrasno mirišu i rezultati su brzo vidljivi."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije