Uspjeli smo očistiti cijelu kuću u samo par poteza! Saznajte kako

Uspjeli smo očistiti cijelu kuću u samo par poteza! Saznajte kako

Uspjeli smo očistiti cijelu kuću u samo par poteza! Saznajte kako
  • Objavljeno: Četvrtak, 16.05.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Vjerujemo da, baš poput nas, jedva čekate da se tmurni oblaci napokon maknu i proviri sunce kako biste mogli svoje slobodno vrijeme provesti uživajući na otvorenom. No, nema ništa gore od sunčanog toplog vikenda kojeg smo zbog gomile kućanskih poslova primorani ostati zatvoreni u kući.

Tada bismo bili najsretniji da možemo jednim zamahom čarobnog štapića očistiti kuću jer ionako predugo vrijeme potrebno za čišćenje dodatno otežava vađenje krpa, spužvica, raznih tekućina za čišćenje i drugih pomagala.

Čarobni štapić na žalost nemamo, ali zato smo pronašli nešto dovoljno slično - BLISTA vlažne maramice! Naravno da smo ih odlučili isprobati i malo je reći da smo zadovoljni.

One su uvijek tu kada treba, bilo da je riječ o čišćenju cijelog životnog prostora ili održavanju čistoće. Osim toga iznimno su se korisnima pokazale u situacijama kada se nešto prolije pa je potrebno brzo obrisati.

Za čišćenje svih perivih površina u kućanstvu namijenjene su BLISTA multi purpose vlažne maramice neodoljivog mirisa lavande i vanilije koje nisu samo ubrzale čišćenje, već i uvelike olakšale cijelu proceduru.

U jednom pakiranju se nalazi čak 50 komada tako da ne trebate se bojati da će ih ponestati baš u trenutku kada vam najviše trebaju.

Moramo priznati da je kantu za pranje poda ponekad naporno nositi iz prostorije u prostoriju. Zato smo posegnuli za BLISTA Floor vlažnim maramicama koje su namijenjene čišćenju poda.

Postupak ne može biti jednostavniji – na standardni brisač poda potrebno je umetnuti maramicu i prebrisati željenu površinu. Pritom nam se najviše svidjelo što nakon čišćenja nismo morali hodati na prstima čekajući da se pod osuši.

Ako i vi imate četveronožnog ljubimca onda ste svjesni da je jedna blatna lokvica dovoljna da morate cijeli pod čistiti ispočetka.

Srećom, blatni tragovi šapica nakon šetnje postali su prošlost uz VAF! vlažne maramice. Osim brzog čišćenja prljavih šapica mogu se koristiti za čišćenje kada je prehladno za kupanje što ćemo svakako isprobati, kao i za njegu starijih kućnih ljubimaca koje je teško oprati.

Sve u svemu, uz BLISTA vlažne maramice nikad nije bilo lakše održavati dom čistim između dvije generalke. Sada se napokon možemo opustiti i bezbrižno uživati u zasluženom slobodnom vremenu

Vitashop

Najnovije

Najčitanije