Imaš problema s kožom lica? Obrati se Mixa stručnjacima!

Imaš problema s kožom lica? Obrati se Mixa stručnjacima!

Imaš problema s kožom lica? Obrati se Mixa stručnjacima!
  • Objavljeno: Utorak, 08.09.2015.
  • Broj pregleda: 162
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zdravlje kože

Krivci za pojavu akni mogu biti mnogi, a najčešće su kombinacija nedovoljne i nepravilne higijene kože, nepravilne prehrane, nedovoljnog bavljenja fizičkom aktivnosti i pretjeranog izlaganja stresu.

Milijuni ljudi diljem svijeta suočavaju se s problemom akni. Krivci za njihovu pojavu su mnogi, a najčešće su uvjetovani životnim stilom - nedovoljnom i nepravilnom higijenom kože, nepravilnom prehranom, nedovoljnim bavljenjem fizičkom aktivnosti i pretjeranim izlaganjem stresu. Kako bi akne za tebe postale prošlost, potrebno se ponajprije pobrinuti o njezi najvećeg ljudskog organa - njezi kože. Stoga je poznati francuski Stručnjak za osjetljivu kožu za tebe osmislio Mixa Anti Acne liniju. U nastavku ti donosimo tri proizvoda koja će biti tvoje glavno oružje u borbi protiv akni:

Mixa Anti Imperfections Gel za čišćenje

Zahvaljujući formuli bez sapuna, Mixa Anti Imperfections Gel za čišćenje nježno uklanja nečistoće i višak sebuma. Obogaćen je pročišćavajućim cinkom, djelatnim sastojkom koji djeluje protiv nesavršenosti te čisti pore i kožu.

Mixa Anti Imperfections Losion za čišćenje

Mixa Anti Imperfections Losion za čišćenje nježno uklanja nečistoće i šminku i sužava pore bez isušivanja kože. Losion je obogaćen pročišćavajućim cinkom, djelatnim sastojkom protiv nesavršenosti.

Mixa Anti Imperfections DD krema

Mixa Anti Imperfections DD krema je hidratantna, tonirana krema sa zaštitnim faktorom 15, obogaćena pročišćavajućim cinkom koji štiti kožu od zagađenja, UVA/UVB zraka i ostalih čimbenika koji mogu prouzrokovati stvaranje nesavršenosti. Njezina se tonirana tekstura upija brzo te ne ostavlja masne tragove na koži. Prilagođava se tonu kože koja izgleda čisto i prirodno.

Osim Anti Acne linije, Mixa ti je pripremila i Anti Acne savjetovalište u kojem možeš slobodno pričati o svojim problemima i potražiti savjet vrhunskih Mixa stručnjaka. Posjeti Mixa Hrvatska Facebook stranicu i obrati se sa svojim pitanjem dermatologinji, nutricionistici, osobnom treneru i psihologinji.

Mixa Stručnjaci:

dr.sc. Marija Buljan, dr.med. (dermatolog)

Ivana Šimić, mag.nutricionizma (nutricionist)

Danijel Profozić, mag.kineziologije (osobni trener)

Nada Žanko, mag.psyh. (psiholog)

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije