Kada srce kaže „ljeto“, moja koža kaže „ne“!

Kada srce kaže „ljeto“, moja koža kaže „ne“!

Kada srce kaže „ljeto“, moja koža kaže „ne“!
  • Objavljeno: Srijeda, 20.06.2018.
  • Broj pregleda: 1.330
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Unsplash

Kategorija: Zdravlje kože

Ljeto je predivno godišnje doba koje volim svim srcem. Ali, moja koža ne dijeli to mišljenje!

Cijelu godinu jedva dočekam to famozno i željeno ljeto. Vrućina, sparina i sunce se puno lakše podnose na nekoj usamljenoj plaži. Za sada, o njoj mogu samo sanjati. Godišnji još nije na vidiku a čari ljeta u gradu, nisu tako čarobne.

Miomirisi u tramvajima, vrući asfalt i znojenje kao rekreativni sport. Ne zvuči tako čarobno, zar ne? Svejedno, ovo je moje omiljeno godišnje doba. Doba ogoljene kože, malih užitaka na terasi u ležaljci i kože moga lica. E, kožo moga lica… Sve odlično podnosim ali loše kreme za lice, to nikako. Tu povlačim granicu. Znoj i masne kreme, znate već kako to izgleda. Pa se ti ujutro našminkaj da izgledaš barem približno kao čovjek. Oduvijek tvrdim kako se šminkam za druge jer im ne želim priuštiti horor koji viđam u ogledalu svako jutro.

A svako jutro ista utrka: kako se brzo spremiti i izaći iz kuće prije nego što se sve počne cijediti. Žene, znate o čemu pričam. Nema dobre šminke bez kvalitetne podloge. A nema ljepšeg nego kada kroz šminku probije znoj i masna krema! Čista sreća.

Zato se svake godine bacim u istraživanje proizvoda za njegu kože koji će mi pomoći da ne izgledam kao masna, znojna fleka. A bilo je tu svega.

Razvikani i skupi brand koji mi je tako zamastio kožu da sam se još mjesecima sjajila kao puni mjesec. Super serum/krema/booster/što već koji mi je tako isušio kožu da je izgledala kao brusni papir. Uglavnom, to je prava Frodova potraga za prstenom koja izgleda baš tako dramatično. Kao kraljevna na zrnu graška, stalno nešto fali. Ne odgovara.

Znate kakav osjećaj želim: njegovanu kožu i osjećaj kao da nemam ništa na licu. Ni težinu, ni masnu kožu, ni znoj. To bi trebalo tako izgledati.

I zato sam ove godine odlučila poslušati svoju dragu kozmetičarku koja mi je preporučila plan napada. A on izgleda ovako!

Ujutro kada ustanem, lice očistim Bocassy Clean & tone tonikom. Ovaj nježni, biljni čistač ne sadrži parfeme ni mirisna ulja. A miriše božanstveno, na bilje i prirodu. Njime uklanjam tragove kreme koju sam stavila prije spavanja kako bih na čistu kožu aplicirala sve ono što će me pretvoriti u čovjeka.

Ovo mi je jako važno jer stavljanje kreme na neočišćenu kožu znači da će ona upiti sve nečistoće. A ne treba mi još jedan prištavi pubertet, hvala lijepo. Jedan je bio i više nego traumatičan!

Možemo se lagati koliko hoćemo ali koža nam ne postaje sve mlađa svaki dan. A zadnje što želite kada ste s djetetom na igralištu, je da vas netko pita kako vam je unuk! Zato utrku s vremenom dobivamo RESILIENCE & RECHARGE laganom dnevnom kremom. Odlična stvar je da ju možete koristiti svaki dan ujutro kao bazu za šminku. Ova lagana, ali snažna anti-ox formula pruža naprosto savršen osjet pod prstima.

Ova super krema radi dvije važne stvari: radi snažan detoks kože i taj način utječe na sprečavanje svih znakova starenja, dok istovremeno potiče pojačano prirodno stvaranje kolagena u kožnom tkivu i tako djeluju na učvrščivanje kože. Apsolutno savršena kombinacija!

Bocassy RESILIENCE & RECHARGE laganu dnevnu kremu možete naručiti po akcijskoj cijeni na www.vitashop.hr! Uz svaku narudžbu dobit ćete i gratis Bocassy Clean & tone tonik!

A prije spavanja, na moju čistu i pripremljenu kožu dolazi Bocassy hidratantna noćna krema. Zapamtite ovo ime jer čini čuda za kožu. Učvrstit će kožu pomoći će pojačati prirodnu elastičnost kože pa će ona izgledati nježno, uglađeno i čvrsto ubrzo nakon uporabe. Doslovno ju nećete moći prepoznati! Primijetit ćete kako se brzo upija i ostavlja mat trag na koži.

I jedan bitan bonus: koži pruža ulja u pravoj mjeri da bi bila meka i čvrsta, a sve to bez osjećaja težine i sjaja.

Bocassy Bocassy hidratantnu noćnu kremu možete naručiti po akcijskoj cijeni na www.vitashop.hr! Uz svaku narudžbu dobit ćete i gratis Bocassy Clean & tone tonik!

Sada kada znate tajnu moje savršene ljetne kože, požurite i naručite svoje pomagače na www.vitashop.hr!

Otkrit ću vam još jednu tajnu: uz svaku narudžbu dobit ćete i gratis Bocassy Clean & tone tonik. Jednostavno je imati savršenu kožu uz Bocassy!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije