Ako nemate dopunsko zdravstveno osiguranje riskirate ovo!

Ako nemate dopunsko zdravstveno osiguranje riskirate ovo!

Ako nemate dopunsko zdravstveno osiguranje riskirate ovo!
  • Objavljeno: Četvrtak, 15.10.2020.
  • Broj pregleda: 639
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

‘’Mlad/a sam i nemam problema sa zdravljem, stoga mi ne treba dopunsko zdravstveno osiguranje. Dovoljno mi je osnovno osiguranje.’’

Jedna od učestalih zabluda jest da je dopunsko zdravstveno osiguranje potrebno samo osobama koje boluju i učestalo posjećuju liječnika. No, to nije istina!

Bez obzira na vašu dob i zdravstveno stanje, sigurno barem ponekad morate k liječniku i/ili odlazite po lijek u ljekarnu. Za takve usluge, ako nemate dopunsko osiguranje, morate platiti participaciju.

Što pokriva dopunsko osiguranje?

Dopunsko zdravstveno osiguranje pokriva onaj dio troška zdravstvene zaštite koji ne pokriva obvezno zdravstveno osiguranje. Prema tome, ako nemate dopunsko zdravstveno osiguranje sami trebate pokriti dio troškova, odnosno participaciju za liječnički pregled, boravak u bolnici i izdavanje lijeka po receptu.

Iako za jedan odlazak liječniku možda nećete platiti visok iznos, ako se dogodi da više puta trebate otići liječniku ili završite na bolničkom liječenju, za to ćete trebati izdvojiti značajniju sumu novca. Mnogi ne razmišljaju o takvim rizicima dok su zdravi, no zdravlje je nepredvidivo.

Nikad ne možete biti potpuno sigurni da se baš vama neće dogoditi neka nepredviđena nezgoda zbog koje ćete završiti u bolnici, ako nemate dopunsko zdravstveno osiguranje, sami morati platiti dio troškova liječenja – a oni mogu iznositi i do 2.000 kn po pojedinom računu.

U svakom slučaju, preporučujemo da se osigurate na vrijeme, kako vas iznos računa ne bi neugodno iznenadio. Iskoristite priliku i ugovorite dopunsko zdravstveno osiguranje na Dosi.hr koji, u suradnji s partnerom Allianz Hrvatska d.d., trenutno nudi akcijske cijene dopunskog osiguranja već od 29 kuna mjesečno za paket A, odnosno 39 kuna mjesečno za paket A+B!

Allianz Dopunsko Paket A pokriva sve troškove participacija u primarnoj zdravstvenoj zaštiti neograničeno, dok Paket A + B uključuje dodatno i pokriće participacija za lijekove s dopunske „B“ liste lijekova (do dva originalna pakiranja po pojedinom lijeku u osigurateljnoj godini).

Također, uz ugovoreno dopunsko zdravstveno osiguranje u prvoj osigurateljnoj godini potpuno besplatno možete koristiti uslugu m-Doktor u sklopu koje u bilo koje doba dana možete kontaktirati liječnika sms porukom ili putem aplikacije i dobiti odgovore na svoja pitanja.

Više informacija o akcijskoj cijeni dopunskog zdravstvenog osiguranja saznajte na poveznici www.dosi.hr/akcije/allianzzdravstvenoakcija_dopunsko

Požurite, jer vrijeme akcije je ograničeno pa ugovorite svoje dopunsko zdravstveno osiguranje na Dosi.hr već danas!

Dosis zastupanje d.o.o. putem svog web shopa Dosi.hr, kao partner Allianz Hrvatska d.d. sudjeluje u ovoj akciji.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije