Patite zbog bolova? Evo kako ih se riješiti brzo i jednostavno

Patite zbog bolova? Evo kako ih se riješiti brzo i jednostavno

Patite zbog bolova? Evo kako ih se riješiti brzo i jednostavno
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.03.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Za mnoge su bolovi postali svakodnevica, od glavobolje i zubobolje do menstrualnih bolova. Svatko tko je iskusio bilo koju vrstu boli zna koliko je teško raditi, voziti pa čak i razgovarati s drugima dok nas nešto boli. Ipak, bol je jedan od najvažnijih tjelesnih komunikacijskih alata, odnosno način na koji nam tijelo govori da nešto nije u redu.

Postoje dvije osnovne vrste boli – akutna i kronična. Akutna bol obično se javlja iznenada bez prethodnog upozorenja, može mijenjati intenzitet i spontano nestaje nakon nekog vremena te je često praćena tjeskobom i stresom. Kronična bol je dugotrajna bol koja se nerijetko javlja kao posljedica nekog zdravstvenog stanja. Bez obzira o kojoj se vrsti radi, liječenje boli ključno je za poboljšanje kvalitete života.

Život s boli može biti težak jer se nerijetko javi u najgorem mogućem trenutku. To može biti prije važnog sastanka, odlaska na putovanje ili nekog događaja kojeg smo dugo iščekivali. Osim toga, česta pojava boli također može potaknuti ozbiljne poremećaje raspoloženja.

Brzo rješenje protiv bolova

Kada bol nastupi, sve što želite je leći u krevet i čekati da prestane. No, u većini slučajeva to nije moguće zbog niza obaveza koje svakodnevno trebamo obavljati. U takvim trenutcima je potrebno brzo rješenje u obliku analgetika, odnosno lijeka koji će ukloniti bol i omogućiti nam da normalno funkcioniramo. Osim što nam treba donijeti brzo olakšanje boli, analgetik treba biti i jednostavan za primjenu. Ibudolor Direkt je ibuprofen u obliku praška stvoren upravo za situacije kada nemate vremena za bol jer se uzima direktno u usta bez vode.

Ovakav način primjene idealan je za užurbane ljude kojima je potrebno brzo i jednostavno rješenje protiv bolova. Ibudolor Direkt stane u svaku torbicu ili džep i jednostavno ga je uzeti u bilo kojoj situaciji – na sastanku, putu ili za vrijeme izlaska. Glavobolja, zubobolja, bolovi u leđima, menstrualni bolovi i povišena tjelesna temperatura nestaju vrlo brzo uz Ibudolor Direkt.

Ibudolor Direkt ugodnog je okusa limuna te dolazi u dvije jačine, 200 mg i 400 mg. Ibudolor Direkt 200 mg mogu koristiti odrasli, adolescenti i djeca od 20 kg tjelesne težine (od 6 godina i stariji), dok Ibudolor Direkt 400 mg mogu koristiti odrasli i adolescenti od 40 kg tjelesne težine (od 12 godina i stariji).

Vitashop

Najnovije

Najčitanije