Iskoristite ovih 7 tehnoloških pomagala za vlastiti napredak!

Iskoristite ovih 7 tehnoloških pomagala za vlastiti napredak!

Iskoristite ovih 7 tehnoloških pomagala za vlastiti napredak!
  • Objavljeno: Četvrtak, 16.02.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Svi bismo željeli poboljšati nešto na sebi i ostvariti napredak. To može podrazumijevati jačanje samopouzdanja, određenog odnosa ili usvajanje novih navika. Tu tehnologija može biti od velike pomoći i olakšati put do cilja.

Na primjer, upisivanje korisničkog imena i lozinke se može koristiti za usvajanje nove navike. Iskoristite li u formiranju riječi koje vas podsjećaju na cilj, imat ćete stalni podsjetnik.

U nastavku donosimo 7 tehnoloških pomagala pomoću kojih ćete ostvariti željeni napredak.

Povećanje svjesnosti

Svjesnost znači da primjećujemo vlastite misli, osjećaje i okolinu. Koristite razne lozinke i korisnička imena koja vas podsjećaju na prave životne vrijednosti ili najavljuju nešto korisno u budućnosti.

Jačanje samopouzdanja

Za lozinke i korisničko ime birajte neku afirmaciju. Lozinke poput ja sam jak, zdrav i sretan, mogu uvelike utjecati na vaše samopouzdanje.

Pomaganje i nesebičnost

Nesebična djela se mogu tretirati kao stalni trening. Što više dobrih djela činite, rezultati će biti bolji. Namjestite podsjetnik na mobitelu koji će vas s vremena na vrijeme podsjećati da je vrijeme za dobro djelo.

Provjerite jeste li svjesni snage svojih misli!

Opraštanje

Ljutnja i bijes su opasne emocije, pogotovo ako ih potiskujemo. Naučite praštati i pamtite samo dobre stvari. Neka vas lozinke i korisničko ime svakodnevno na to podsjećaju.

Smanjivanje stresa

Svaki puta kada se prijavljujete na mail ili otvarate neku aplikaciju, duboko udahnite, kratko zadržite dah i polako ga ispustite uz istezanje. Neka vam to prijeđe u naviku kako biste smanjili svakodnevni stres i zadržali unutarnji mir.

Postanite bolji član obitelji

Napravite grupu s članovima obitelji na nekoj od popularnih društvenih mreža i razmjenjujte lijepe poruke.

Povećanje produktivnosti

Postavite pozadinu na mobitelu ili računalu koja će vas poticati da povećate vlastitu produktivnost.

Ovaj popis može ići u nedogled. Uz pomoć raznih aplikacija možete vježbati, trenirati mozak, smijati se i sklapati nova prijateljstva. Fokusirajte se na poboljšanje vlastitog postojanja i vidjet ćete kako svijet poprima boju vaših misli.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije