Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Iskoristite ovih 7 tehnoloških pomagala za vlastiti napredak!

Iskoristite ovih 7 tehnoloških pomagala za vlastiti napredak!

Iskoristite ovih 7 tehnoloških pomagala za vlastiti napredak!
  • Objavljeno: Četvrtak, 16.02.2017.
  • Broj pregleda: 342
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Svi bismo željeli poboljšati nešto na sebi i ostvariti napredak. To može podrazumijevati jačanje samopouzdanja, određenog odnosa ili usvajanje novih navika. Tu tehnologija može biti od velike pomoći i olakšati put do cilja.

Na primjer, upisivanje korisničkog imena i lozinke se može koristiti za usvajanje nove navike. Iskoristite li u formiranju riječi koje vas podsjećaju na cilj, imat ćete stalni podsjetnik.

U nastavku donosimo 7 tehnoloških pomagala pomoću kojih ćete ostvariti željeni napredak.

Povećanje svjesnosti

Svjesnost znači da primjećujemo vlastite misli, osjećaje i okolinu. Koristite razne lozinke i korisnička imena koja vas podsjećaju na prave životne vrijednosti ili najavljuju nešto korisno u budućnosti.

Jačanje samopouzdanja

Za lozinke i korisničko ime birajte neku afirmaciju. Lozinke poput ja sam jak, zdrav i sretan, mogu uvelike utjecati na vaše samopouzdanje.

Pomaganje i nesebičnost

Nesebična djela se mogu tretirati kao stalni trening. Što više dobrih djela činite, rezultati će biti bolji. Namjestite podsjetnik na mobitelu koji će vas s vremena na vrijeme podsjećati da je vrijeme za dobro djelo.

Provjerite jeste li svjesni snage svojih misli!

Opraštanje

Ljutnja i bijes su opasne emocije, pogotovo ako ih potiskujemo. Naučite praštati i pamtite samo dobre stvari. Neka vas lozinke i korisničko ime svakodnevno na to podsjećaju.

Smanjivanje stresa

Svaki puta kada se prijavljujete na mail ili otvarate neku aplikaciju, duboko udahnite, kratko zadržite dah i polako ga ispustite uz istezanje. Neka vam to prijeđe u naviku kako biste smanjili svakodnevni stres i zadržali unutarnji mir.

Postanite bolji član obitelji

Napravite grupu s članovima obitelji na nekoj od popularnih društvenih mreža i razmjenjujte lijepe poruke.

Povećanje produktivnosti

Postavite pozadinu na mobitelu ili računalu koja će vas poticati da povećate vlastitu produktivnost.

Ovaj popis može ići u nedogled. Uz pomoć raznih aplikacija možete vježbati, trenirati mozak, smijati se i sklapati nova prijateljstva. Fokusirajte se na poboljšanje vlastitog postojanja i vidjet ćete kako svijet poprima boju vaših misli.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije