Jennifer Aniston prvi put o borbi s neplodnošću: 'Dala bih sve da me netko upozorio...'

Jennifer Aniston prvi put o borbi s neplodnošću: 'Dala bih sve da me netko upozorio...'

Jennifer Aniston prvi put o borbi s neplodnošću: 'Dala bih sve da me netko upozorio...'
  • Objavljeno: Četvrtak, 10.11.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Glumica i zvijezda TV showa Prijatelji, 53-godišnja Jennifer Aniston u najnovijem intervjuu magazina Allure, potvrdila je glasine o kojima se pričalo godinama. Nakon što se pohvalila zavidnom linijom na naslovnici posljednjeg broja magazina, otvoreno je progovorila o borbi s neplodnošću.

„Bio je to izazovan put za mene. Prolazila sam kroz teške trenutke, umjetne oplodnje, pila sam kineske čajeve, sve sam pokušavala“, prvi put je Jennifer rekla u intervjuu za časopis Allure, prenosi Self. Glumica je pričala i o izazovima s kojima se suočavala dok je pokušavala dobiti dijete, uključujući intenzivno medijsko praćenje, spekulacije koje su joj dodatno otežavale i neuspješne in vitro oplodnje (IVF).

Priznala je kako joj je žao što u mlađoj dobi nije na vrijeme reagirala i zamrznula svoje jajne stanice. „Dala bih sve da mi je netko prije rekao: 'Zamrzni stanice, učini si uslugu', ali tada jednostavno ne razmišljaš o tome. Evo me danas. Brod je isplovio“, rekla je.

Jennifer je u kasnim 30-ima i 40-ima prošla kroz niz teških trenutaka, no da nije bilo toga, nikada ne bi postala ono što je danas. Za djecom, kaže, ne žali. “Sad zapravo osjećam malo olakšanje jer nema više: ‘Mogu li? Možda. Ne moram više razmišljati o tome“, nastavila je. O neplodnosti uskoro namjerava napisati knjigu kako bi pomogla svim ženama koje prolaze kroz istu borbu.

“Kao mlada sam samo brinula o svojoj karijeri. I ne daj Bože da je žena uspješna i da nema dijete, mnogi su pričali kako me muž ostavio i okončao brak jer mu nisam mogla pružiti dijete. Bile su to apsolutne laži. U ovom trenutku više nemam što skrivati.”

Anistonin petogodišnji brak s glumcem Bradom Pittom završio je 2005. godine, a 2015. se udala za Justina Therouxa te je brak potrajao svega dvije i pol godine. Par je ostao u dobrim odnosima pa je tako Justin ispod njezine objave na Instagramu koja je podigla prašinu, u komentar napisao emotikon srca.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije