Kako se oduprijeti zimskom snu i dovesti tijelo u formu?

Kako se oduprijeti zimskom snu i dovesti tijelo u formu?

Kako se oduprijeti zimskom snu i dovesti tijelo u formu?
  • Objavljeno: Srijeda, 27.02.2019.
  • Broj pregleda: 375
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Ljeto ne bi trebalo biti jedina motivacija da svoje tijelo dovedemo u formu, tako da, ako još niste, s tjelovježbom je najbolje započeti već danas! Fizička aktivnost neophodna je za zdrav život, a naročito ako okolnosti od nas zahtijevaju sjedilački način života. Već pola sata tjelovježbe dnevno pozitivno će utjecati na zdravlje organizma te će doprinijeti dobroj tjelesnoj formi.

Postoje dodaci prehrani koji su od velike koristi jer pridonose bržem postizanju naših ciljeva; povećanju energije i smanjenju potrebnog vremena za oporavak od sportske aktivnosti.

Kombinacija kroma i L-karnitina u dodatku prehrani može poslužiti aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom. Krom pri tome služi kao potpora metabolizmu makronutrijenata i masti u organizmu, a L–karnitin je nosač masnih kiselina u mitohondrije te nam je dobro poznata njegova uloga iz osnova biokemije. Uz uzimanje ovoga pripravka poželjno je baviti se tjelesnom aktivnošću.

Almagea® L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, Carnipure™, uz dodatak kroma i primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ dolazi u tekućem obliku, u biljnoj (veganskoj) kapsuli. Licaps® Vcaps® kapsule su biljnog podrijetla te pogodne za vegetarijance, lagane za gutanje, nježnije za želudac te izuzetno učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.



Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ namijenjen je aktivnim i rekreativnim sportašima kao podrška pri bavljenju sportom, ali mogu ga koristiti i druge populacijske skupine, primjerice osobe starije dobi. Preporučuju se konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ trenutno je dostupan u promo pakiranju 1+1 GRATIS. Više informacija o Almagea proizvodima potražite na www.almagea.hr

Prirodno je osjećati se dobro stoga ćemo jednoj čitateljici ili čitatelju pokloniti pakiranje Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ kapsula. Više informacija kako do poklona pronađite u četvrtak na našem Facebooku.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Pripremite tijelo za plažu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije