REVOLUCIONARNO RJEŠENJE Pomoć kod neuroloških stanja za djecu i odrasle

REVOLUCIONARNO RJEŠENJE Pomoć kod neuroloških stanja za djecu i odrasle

REVOLUCIONARNO RJEŠENJE Pomoć kod neuroloških stanja za djecu i odrasle
  • Objavljeno: Srijeda, 17.05.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: PROMO

Znate li što je Exopulse Molli odijelo? Riječ je o revolucionarnom medicinskom uređaju tvrtke Ottobock, koji olakšava život tisućama odraslih i djece oboljelima od cerebralne paralize, multiple skleroze, osobama koje su pretrpjele moždani udar i ozljede leđne moždine. Individualno konfigurirano Exopulse Molli odijelo omogućuje kontrolirati simptome spastičnosti; iscrpljujućeg poremećaja kretanja.

Molli odijelo dizajnirano je da se nosi svaki drugi dan po sat vremena ( osim ako liječnik ne odredi drugačije), a efekti traju do 48 sati. Tijekom sat vremena kada se nosi odijelo, osoba može normalno obavljati sve aktivnosti po kući. Nemali broj korisnika ovog odijela svjedoči da im se život doslovno promijenio na bolje jer pruža jednostavan način na zahtjev za vraćanje pokretljivosti. Ujedno i ublažava bol nastalu zbog spastičnosti.

Nives Cico, 38-godišnja korisnica Exopulse Molli odijela, od rođenja boluje od cerebralne paralize, vrlo je zadovoljna odijelom i svakako će ga nastaviti koristiti. 'Već nakon prve, vrlo ugodne i relaksirajuće terapije Molli odijelom osjetila sam olakšanje u mišićima i povećanje opsega mojih pokreta, nakon što više od petnaest godina nisam uopće hodala. Nakon upotrebe odijela moje su ruke također puno lakše, pokretljivije i precizne pokrete izvodim bez toga da mi se zatresu ruke. Sada tijekom terapija obavezno hodam (uz pomoć naravno). Bolovi u kralježnici uzrokovani dugotrajnim sjedenjem su se smanjili, pa me nakon korištenja Mollii odijela kralježnica ne boli barem 24 do 48 sati, ovisno o opterećenju', kaže Nives.

Kako radi?

Exopulse Mollii odijelo rezultate postiže korištenjem neuromodulacijske metode koja pomaže tijelu da se slobodnije kreće mijenjajući način na koji se ponašaju mišićni živci. Pritiskom na gumb, u udobnosti doma, odijelo nudi praktičan i lagan način korištenja. Dizajnirano je za vraćanje normalne, zdrave ravnoteže mišićnih skupina u
cijelom tijelu.

Pere se u perilici

Ovo inovativno odijelo izrađeno je od udobnih, prozračnih i perivih sintetičkih materijala. Ne sadrži životinjske proizvode ili vlakna. Pere se u perilici do 25 puta na 40°C/104°F. Može se čistiti u parnom ormariću onoliko često koliko je potrebno. Upravljačka jedinica ne smije se prati u perilici ili parno.

Važno je naglasiti da se Exopulse odijelo može doći probati besplatno u Ottobock centar za opskrbu u Svetoj Nedjelji (više informacija možete dobiti na 01 3361 544) . Prve dvije probe su besplatne, a kako je interes za ovaj proizvod velik, nećete biti u mogućnosti odijelo probati odmah, nego kada dođete na red na listi čekanja.

Uz Moli odijelo, idealno je da oboljeli nastave s fizioterapijom, treningom ili tjelesnom aktivnošću kojom su se dosad bavili. Ako osoba trenutno dobiva injekcije botulinum toksina ili su im propisani oralni lijekovi za spastičnost, o korištenju odijela neka se savjetuje s liječnikom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije