Što gledati za vikend? Izabrali smo pet filmova na Netflixu koji će vas sigurno rasplakati

Što gledati za vikend? Izabrali smo pet filmova na Netflixu koji će vas sigurno rasplakati

Što gledati za vikend? Izabrali smo pet filmova na Netflixu koji će vas sigurno rasplakati
  • Objavljeno: Subota, 07.01.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Netflix

Kad razmišljate o tome što raditi za vikend sigurno na popisu planova nemate i "tugovati", ali ako ste među onima koji se s vremena na vrijeme vole dobro isplakati, svidjet će vam se popis filmova koji smo pripremili. Izdvojite ovaj vikend malo vremena za sebe i pogledajte barem neki od njih, jamčimo da će reakcije biti vrlo emotivne.

All the Bright Places

Prva na našem popisu je dirljiva priča o Violet i Theodoreu koji se slučajno upoznaju i jedno drugom zauvijek promijene živote. Oboje se bore s emocionalnim i fizičkim ožiljcima iz prošlosti, ali usput otkrivaju da i najmanja mjesta i trenuci mogu imati veliki značaj.

The In Between

I ovaj film u središtu radnje ima tinejdžere, odnosno djevojku Tessu, koja nije vjerovala da zaslužuje ljubav dok nije upoznala svojeg dečka Skylara. Nakon teške nesreće u kojoj on izgubi život, a ona je preživi, počinje vjerovati kako Skylar pokušava s njom uspostaviti kontakt iz zagrobnog svijeta.

Pieces of a Woman

Kad porod mlade majke kod kuće završi strašnom tragedijom, ona započinje svoj dugačak proces tugovanja, koji se itekako odražava na njezine odnose s voljenim osobama. Ovo je duboka, teška i osobna priči o ženi koja uči živjeti uz svoj gubitak i koju se svako isplati pogledati.

Miracle in Cell No. 7 (Yedinci Kogustaki Mucize)

Još jedna teška priča o roditeljskoj ljubavi je i ovaj film, o odnosu između mentalno bolesnog oca koji je krivo optužen za ubojstvo i njegove šestogodišnje kćeri, kojima zatvor postaje novi dom.

The Boy in the Striped Pajamas

Popis završavamo jednim od najtužnijih filmova koje smo ikad pogledali. U središtu radnje su dva dječaka, jedan je sin zapovjednika njemačkog koncentracijskog logora, a drugi židovski dječak zarobljen u logoru. Unatoč visokoj ogradi koja ih razdvaja, njih dvojica razviju neobično prijateljstvo.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije