Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pobijedite umor i iscrpljenost!

Pobijedite umor i iscrpljenost!

Pobijedite umor i iscrpljenost!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 19.06.2017.
  • Broj pregleda: 3.697
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Pobijedite umor i iscrpljenost!

Živimo u društvu koji nagrađuje užurbanost. Možda ste ustali sat vremena ranije kako biste dovršili posao, balansirate između dva posla i troje djece. Stručnjaci ističu da se širi epidemija niske razine energije. Potpuni umor, iscrpljenost i nedostatak energije mogu biti pokazatelji brojnih zdravstvenih stanja. Osim previše rada i premalo sna, uzroci mogu biti mnogo složeniji.

Vitamin B je potreban da bi mitohondriji pretvorili glukozu u energiju. Većina nas ne dobiva dovoljno ovog vitamina iz prehrane, stoga ga je potrebno uzimati kao dodatak prehrani.

Yasenka multicomplex sadrži optimalnu dozu vitamina i minerala za aktivniju i odmorniju svakodnevnicu!

Vitamini B skupine iznimno su važni za mnoge životne funkcije, prije svega za stvaranje i oslobađanje energije pri metabolizmu ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Također pozitivno utječu na normalan rad krvožilnog, imunološkog i probavnog sustava te zdravlje kože, kose i noktiju.

Kao ni većinu drugih vitamina, tako ni vitamine B skupine (izuzev B3 te dijelom i folne kiseline ako je očuvana crijevna mikroflora) organizam ne može sam stvarati pa se uglavnom unose hranom ili suplementima.

Vitamini B kompleksa djeluju u sinergiji, odnosno međusobno pojačavaju i podržavaju svoj učinak u metaboličkim procesima u organizmu. Folna kiselina, vitamin B6 i B12 funkcionalno su povezani, što se posebno odnosi na stvaranje crvenih stanica krvi, za što je, pored B vitamina, potreban i vitamin C te minerali željezo i bakar.

Stres, pojačani fizički napori i starenje povećavaju potrebu za unosom vitamina B skupine, ali i vitamina C.

Simptomi manjka vitamina B u tijelu mogu biti kroničan umor i opća slabost, loša probava, nervoza i razdražljivost, paranoja, trnci u rukama i stopalima, tremor, nesanica, srčane palpitacije i brojni drugi.

Dizajniran kako bi vam dao potrebnu dnevnu dozu vitamina ili minerala, Yasenka Multicomplex pruža temelj za optimalno zdravlje.

Multicomplex formula sadrži 13 vitamina i 10 minerala. Vitamini B6, B9, B12, C i željezo doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Odrasli i djeca starija od 12 godina uzimaju 1 tabletu na dan uz obrok.

U pakiranju se nalazi 30 tableta.

Više o svim našim proizvodima saznajte na web stranici www.yasenka.hr ili na Facebook profilu Yasenka health.

Komentari

Najnovije

Najčitanije