Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Smoothie - za zdrav i aktivan dan!

Smoothie - za zdrav i aktivan dan!

Smoothie - za zdrav i aktivan dan!
  • Objavljeno: Četvrtak, 24.07.2014.
  • Broj pregleda: 119
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Znate li da voćni smoothieji na bazi mlijeka ili jogurta osiguravaju organizmu bjelančevine, kalcij, vitamine te hidrataciju potrebnu za zdrav početak dana?

Prvi obrok u danu treba sadržavati dovoljno hranjivih sastojaka koji daju energiju i pružaju osjećaj sitosti. S mliječno-voćnom kombinacijom, smoothieji ispunjavaju sve kriterije zdravog doručka, ali i kvalitetnog međuobroka tijekom cijelog dana. Osim što su izvor vrijednih nutrijenata, smoothieji su prije svega ukusni spoj voća i mliječne baze koja daje idealnu gustoću.      

Zbog nedostatka vremena, svakodnevni izazov onih koji brinu o pravilnoj prehrani su izbor i kupnja zdravih namirnica te priprema jela. Istovremeno, koliko god se trudili živjeti zdravo, tijekom dana je ponekad teško odoljeti nekim nezdravim iskušenjima. Međutim, imate li spreman zdrav međuobrok, uspjet ćete u svom cilju.

Uzmemo li u obzir činjenicu da su mlijeko i mliječni proizvodi najbolji izvor kalcija iz hrane, a njihova svakodnevna konzumacija preporuka vodećih liječnika i nutricionista, možemo zaključiti kako su, uz hranjivost i osvježenje, mliječni smoothieji odličan izbor za sve koji vode računa o zdravlju. A dobra vijest je - zdravi smoothie više ne trebate pripremati kod kuće!  

b.Aktiv LGG smoothie, prvi mliječni smoothie na hrvatskom tržištu ima oboje: ukusne komadiće voća i najpoznatiji funkcionalni jogurt. b.Aktiv LGG smoothie sadrži i mljekarsku kulturu LGG, vitamin B6 koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta te antioksidant, vitamin E. Osvježavajući i nutritivno vrijedan napitak pronaći ćete u dvije primamljive kombinacije: jabuka, naranča i banana te jagoda i ananas.

Nemojte zaboraviti ni na fizičku aktivnost, pri čemu je hranjivi b.Aktiv LGG smoothie pravi izbor za hidrataciju organizma i osvježenje nakon bavljenja sportom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije