Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Pomlađujuće injekcije s prirodnom kiselinom

Pomlađujuće injekcije s prirodnom kiselinom

Pomlađujuće injekcije s prirodnom kiselinom
  • Objavljeno: Petak, 08.05.2009.
  • Broj pregleda: 2.364
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

...kako bi se ozdravljenje potaknulo točno na samom izvoru problema, bez štetnih nuspojava. Mezoterapija pomaže u liječenju reumatske i drugih vrsta boli, sportskih ozljeda, migrene..., a kažu da olakšava i psihičke poremećaje te ovisnost o cigaretama.

Najbolji rezultati
Metoda koja se prije šezdesetak godina počela primjenjivati u Francuskoj danas je svjetski priznata medicinska tehnika koja sve više ulazi u područje takozvane medicinske estetike: pomlađivanje, tretmane protiv celulita i ćelavosti... Neki proizvođači nudi metode s navodnim mezoterapijskim učinkom bez igle, no pomlađivanje je najučinkovitije upravo injekcijom.

Tvrdi to dr. Philippe Petit, osnivač Francuskoga društva za mezoterapiju, predsjednik Svjetskoga društva za antiaging mezoterapiju i predavač mezoterapije na Sveučilištu u Bordeauxu.

– U posljednjih petnaest godina kozmetika je iznimno napredovala, no ubod igle ima jedinstven stimulirajući učinak obnavljanja kože koji pojačavamo ubrizgavanjem hranjivih tvari – objasnio je dr. Petit na nedavnom zagrebačkom predstavljanju nove generacije preparata za mezoterapiju i takozvanih filera (injekcija za popunjavanje bora) farmaceutske kuće Filorga.

Oprez s upotrebom
– Ovakvi proizvodi dostupni su u ljekarnama, no može ih primijeniti samo liječnik, koji procjenjuje kakav je tretman najprikladniji s obzirom na stanje i osjetljivost kože. Preparati s hijaluronskom kiselinom izvrsno su rješenje jer se ta kiselina inače prirodno nalazi u koži i održava njezinu vlažnost. Injekcije su svojevrsni kokteli hijaluronske kiseline, vitamina, minerala i drugih tvari koje omogućuju da koža trenutno zablista te dugotrajno zadrži sjaj i jedrinu. Ove metode vaš su najbolji saveznik u borbi sa starenjem, a rezultati koje daju i više su nego zadovoljavajući.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti