Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Tjedni horoskop od 2. do 9. 11. 2015.

Tjedni horoskop od 2. do 9. 11. 2015.

Tjedni horoskop od 2. do 9. 11. 2015.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.11.2015.
  • Broj pregleda: 104
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Igračica tjedna

Započet ćemo ovo tjednu prognozu neuobičajno optimistično. Venera je glavna igračica ovog tjedna i zašto si ne bismo dali malo oduška vjerom da ljubav pobjeđuje sve. Dobro, skoro sve.

Početak tjedna donosi Veneru i Mars u konjunkciji, da, u Djevici, Veneri nije posebno ugodno u ovom znaku logike, ali uz konjunkciju s Marsom... koga je briga! Hormoni luduju, impulzivnost raste, ne marimo za logiku! Nebo postaje škorpionsko sve više. Merkur se pridružuje Suncu u Škorpionu. A intenzitet Škorpiona poznajemo. Do kosti, snažno i jako. Merkur u Škorpionu ne priča puno, no ono što kaže, gađa u sridu. E, da, i najčešće govori upravo ono što skrivate i ne želite ni reći ni znati. Škorpion je dobar psiholog.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Prilika za stabilizaciju veze

Iako je aspekt Venere i Marsa egzaktan u ponedjeljak, obojit će cijeli tjedan. Udruženi u poslovni pothvat, a u usput u klinču? Zašto ne! Povrh svega, Venera na kraju tjedna mijenja znak i ulazi u svoje sjedište, Vagu. Njen teritorij, što vezama i odnosima daje veće šanse, i novima i postojećima, pogotovo jer gradi sekstil sa Saturnom koji daje povećava stabilnost svim onim vezama koje započnu u ovom razdoblju. I postojećim možda, koje su preživjele drmanje.

Ovaj tjedan imamo mogućnost stabilizirati stvari. Naime, ovaj susret Venere i Marsa događa se tri puta. Prijašnji susreti su neke stare priče izvukli iz ormara. Njihov zadnji susret bio je na početku rujna, u Lavu, no nakon toga Venera je krenula retrogradno i dogodili su se pogrešni koraci, nesporazumi, razilaženja i prekidi. Na redu je stabilizacija, dakle. Imamo mogućnost posuti malo magičnog praha po ljubavnim odnosima. Trebate li srediti neku situaciju s kraja ljeta? Reći nekome iskreno "oprosti"? Započnite običnim pozivom, mailom ili pismom koje započinje s "Oprosti..." ali molimo suzdržite se nakon toga od "ali..." i nepotrebnog pravedničkog objašnjavanja.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Voliš me? Da.

Djevica je pragmatična. Voliš me? Da. Volim te? da. To je to. Fakti. Držite se činjenica. I zapamtite, ne govorimo o glupastim kratkim SMS-ovima, govorimo o ljubavnom pismu, o tome da podignete slušalicu i kažete što imate. Merkur je u Djevici "doma", on govori provjerene informacije i besprijekorno se izražava, a u Škorpionu... u Škorpionu govori iz istinske dubine. Koju ruku na srce, rijetki mogu izreći.

Ovo će svakako biti aspekt koji će neke priče privesti konačnom kraju ili konačno stabilnom početku i dati možda na prvu teška srca, slomljenim srcima priliku za novi početak. No o tome sljedeći tjedan, kada Venera dobro zagazi u Vagu i sjedne na Mjesečev čvor.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije