Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Zabavne činjenice o Jarčevima

Zabavne činjenice o Jarčevima

Zabavne činjenice o Jarčevima
  • Objavljeno: Subota, 02.01.2016.
  • Broj pregleda: 4.274
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Kada su u pitanju profesionalizam i tradicionalne vrijednosti, Jarac je u velikom vodstvu.

Ovaj praktični znak voli uživati u životu na konvencionalan način. Možemo ga smatrati najozbiljnijim znakom zodijaka. Jarac posjeduje neovisnost koja mu dopušta značajan razvoj na privatnom i na poslovnom planu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani za Jarčeve u 2017. godini!

Prijatelji i obitelj

Kombinacija pameti i ljubavi prema humoru Jarca čine odličnim društvom. On će se okružiti ljudima koji su iskreni, odani i produhovljeni. Voli biti u društvu istomišljenika, barem kada je u pitanju rad i posao. Njeguje odnose s voljenima i neće se susprezati kada će trebati pomoći prijatelju ili članu obitelji. Oni su tradicionalni i njeguju tradicionalne vrijednosti. Jarac nema veliki društveni krug jer odabire samo osobe koje su uporne i iskrene. Izražavanje emocija riječima nije tipično za Jarca. On će emocije pokazati djelima.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Karijera i novac

„Ambicioznost“ je ključna riječ ovog znaka. Ključna fraza je „ja koristim“. Jarac posjeduje pravi smisao za pronalaženje odgovarajućeg načina za obavljanje nekog posla. Započet će na dnu ljestvice i truditi se naći se na vrhu. Nakon što postavi cilj, sve će napraviti da ga ispuni.

Jarac postavlja visoke standarde samome sebi, iskren je, uporan i predan. Zbog toga ima potencijala biti dobar vođa. Iskrenost, vjernost i spremnost na težak rad su osobine koje ovaj znak izrazito cijeni. Karijera na području upravljanja, financija, školstva i prodaje nekretnina je odličan izbor za Jarca.

Jarac je snalažljiv i dobro upravlja vremenom i novcem. Potrebu da suludo potroši teško zarađen novac vrlo dobro kontrolira. Trošit će novac na stvari koje su multifunkcionalne.

Ljubav i seks

Jarac je ozbiljan u vođenju ljubavi i voli kada se stvari odvijaju polako i sigurno. Nećete nikada vidjeti Jarca kako nepromišljeno donosi odluku. U ljubavnom odnosu je oprezan i ide korak po korak. Jarac cijeni demonstrativnost i treba mu dosta vremena da počne pokazivati svoju predanost nekome. Voli darivati i nije škrt kada je u pitanju zabava s voljenom osobom. Originalan je i iskren pa možete vjerovati svemu što kaže.

Saznajte kako zavesti Jarca!

Zdravlje

Svaki znak ima dio tijela koji je najosjetljiviji na stimulaciju. Kod Jarca su to koljena i kosti.

Vladajući planet

Vladajući planet Jarca je Saturn. Saturn vlada teorijom, znanošću i zakonima, strpljenjem, tradicijom, konvencionalnošću i produktivnošću.

Boja

Boja Jarca je smeđa. Većina tamnih boja će odgovarati ovom znaku.

Kamen

Kamen Jarca je crni oniks.

Sretni brojevi

Sretni brojevi su 6, 8 i 9.

Kompatibilnost

Jarac se najbolje slaže s Bikom i Djevicom.

Provjerite kako se Jarac slaže s ostalim horoskopskim znakovima!

Suprotan znak

Suprotan znak Jarčevima je Rak.

Najbolji poklon

Najbolji poklon za Jarca je nešto praktično i multifunkcionalno.

Karakteristike koje voli

Obiteljska druženja, glazbu, posao i tradiciju.

Karakteristike koje ne voli

Hvalisavost, ponavljanje istih grešaka i kašnjenje.

Dom

Ovaj znak pripada desetoj kući. To je kuća reputacije, profesije, autoriteta i statusa.

Poznati Jarčevi

Andy Rooney, Janis Joplin, Martin Luther King, Elvis Presley, Mary J. Blige, Jude Law, David Bowie, Diane Keaton, Mel Gibson i Dolly Parton.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije