Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Kako do neodoljivog izgleda u svega nekoliko tretmana?

Kako do neodoljivog izgleda u svega nekoliko tretmana?

Kako do neodoljivog izgleda u svega nekoliko tretmana?
  • Objavljeno: Četvrtak, 04.12.2014.
  • Broj pregleda: 359
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Prevelik broj obaveza, prekovremeni radni sati na poslu, dug put od doma do radnog mjesta i svi drugi stres faktori s kojima se svakodnevno susrećemo, ostavljaju nam jako malo vremena koje bismo mogli i trebali posvetiti sami sebi.

Iz kuće ili stana ujutro izjurimo sa šalicom kave u ruci, bez doručka,  s jedva počešljanom kosom. Moderan stil života ni muškarcima ni ženama ne pruža priliku da ostave malo vremena za svakodnevne rituale uljepšavanja koji život čine ljepšim i zanimljivijim.

Kako  ne biste morali ujutro ustajati sat vremena ranije da stignete urediti kosu, nanijeti preparate za njegu kože i na kraju šminku, kozmetičari nam već dugi niz godina nude usluge permanentnog ili trajnog make upa.

Možda je vrijeme da ga i Vi isprobate i priuštite sebi izgled prave dive u svakodnevnom životu!

Iza naziva trajni ili permanentni make up skriva se tretman sličan biotetovaži.  Ovim tretmanom uz pomoć moderne tehnologije, sitna igla u gornji sloj kože Vašeg lica utiskuje pigmente koji će sakriti sitne nepravilnosti Vaše kože, a pigmentacija ostaje postojana 2 do 5 godina. Trajni make up će Vam znatno uštedjeti vrijeme koje trošite na šminkanje, ali imajte na umu da ne pretjerujete u zahtjevima jer prirodni izgled je i dalje najtraženiji. Trajni make up primjenjuje se na obrvama, očima i usnama.

Ako se odlučite za permanentni make up, neka to uvijek bude u provjerenim i certificiranim kozmetičkim salonima. Oni se koriste mineralnim pigmentima koji nisu štetni za tijelo. Sav potrošni materijal je za jednokratnu upotrebu i pred klijentom se mora otvoriti, odnosno nakon tretmana baciti u smeće, a tretman mora biti obavljen u sterilnim uvjetima.

Mlađi, zdraviji i svježiji izgled možete dobiti i manje invazivnim tretmanima poput MICROLIFTINGA.  Tretman microliftinga je vrsta mezoterapije hijaluronom koji puni bore, osvježava, zateže, zaglađuje, ublažava ožiljke. Hijaluronska kiselina ili hijaluron je trenutno najbolja supstanca za unapređenje kvalitete i tonusa kože, i volumena lica. Hijaluronska kiselina je prirodan sastojak koji se nalazi u našoj koži i strukturama oka kao i omotačima zglobova.

S  godinama naša koža postaje tanja i sve više dehidrirana. Količina kolagena i elastina u tkivu se postepeno smanjuje i na licu se polako pojavljuju bore.

Kako bismo znatno usporili ove znakove starenja kože i sačuvali mladenački izgled preporuča se  MEZOTERAPIJA.

Permanent Make Up - trajna šminka,  mikrodermoabrazija i Amiea Vytal Microlifting, njemačka metoda mezoterapije specijalnosti su salona Permagnus Cras.

Permagnus Cras tim čine medicinski educirani stručnjaci koji svoje znanje konstantno obnavljaju na raznim seminarima, sajmovima i stručnim edukacijama u Hrvatskoj i inozemstvu. Salon posjeduje licencu za prijem naučnika na stručnu praksu.

Zastupnici su njemačke tvrtke "amiea", čije vrhunske aparate i pribor koriste i u salonu te prilikom školovanja kozmetičara za PERMANENTNI MAKE UP

Prilikom rada klasičnih i specijalnih tretmana lica i tijela u studiju koriste visokokvalitetne njemačke preparate prirodne, biljne kozmetike.

Za rezervaciju termina ili informacije o tretmanima, obratite se direktno osoblju salona na adresi Račićeva 1 (kod Kvatrića) ili na brojeve telefona  01 23 36 333 i 098 71 25 33.

Radno vrijeme je radnim danom od 12 do 20 sati, a klijente primamo po narudžbi uz prethodnu najavu. O svim promjenama obavještavamo naše klijente putem maila info@permagnus-cras.com.

Više o nama saznajte na www.permagnus-cras-wellness.com

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije