Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Veliki godišnji horoskop za 2014. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2014. godinu

Veliki godišnji horoskop za 2014. godinu
  • Objavljeno: Petak, 13.12.2013.
  • Broj pregleda: 390
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Pregled godine

2014. godina se numerološki svodi na broj sedam - broj mislioca i tragača. Razmišljanje i traženje će ove godine biti dio vaših ciljeva. Neki će tiho upoznavati virtualni svijet u granicama vlastitog doma. Drugi će ići van i širiti svoje društvene horizonte. U svakom slučaju , jedna vještina se ističe iznad svih ostalih a to je komunikacija.

Dok razmišljamo o komunikaciji kao razmjeni informacija u razgovoru, pisanju ili govoru tijela, zaboravljamo da ponekad komuniciramo bez izražavanja. Komuniciramo kroz akcije, pa čak i kroz misli.

Bilo da su naši ciljevi vezani uz ljubav, orijentirani na karijeru ili usmjereni na poboljšanje sebe, u cijeloj 2014. i 2015. godini je naglašena jača komunikacija.

Za vatrene znakove (Ovan, Lav, Strijelac), 2014. predstavlja brojna iznenađenja koja će ih držati budnima. Uran u Ovnu znači da biste svako toliko mogli otkriti jako važne spoznaje.

Kao rezultat toga, godina će izgledati kao koračanje naprijed i natrag između introspekcije i akcije. U jednom trenutku ćete istrčati u svijet puni energije i spremni na akciju. U sljedećem trenutku se povlačite s ljudima do kojih vam je stalo kako bi se pripremili za sljedeći veliki projekt. A onda , niotkud, će vam nešto drugo privući pozornost! Ono što ste naučili i podijelili s drugima vam dalje obogaćuje život na nepredvidljive načine.

Zemljanim znakovima (Bik, Djevica, Jarac) godina ima zanimljiv tok. Umjesto bacanja na glavu u zahtjevne situacije, za njih će umjetnost učinkovite komunikacije rasti kao sjeme zasađeno u zemlju. Iako vanjski svijet još uvijek ima utjecaj, njihove ideje će zahtijevati vrijeme kako bi polako rasle, gotovo same od sebe.

Kao rezultat toga, okružit će ih aura tihe mudrosti. Čak i kada se poželite izolirati od vanjskog svijeta, još uvijek možete ponuditi vrijedne informacije kada budete spremni. Plutonova pozicija u Jarcu riječima i idejama daje prirodnu produktivnu učinkovitosti. Što god imate za ponuditi, to će biti prava stvar u pravo vrijeme.

Zračnim znakovima (Blizanci, Vaga, Vodenjak) je komunikacija konstruktivna. Razgovor i slušanje su dijelovi većeg i važnijeg cilja. Ne mogu se zaustaviti i uživati, i gledati u cvijeće, ali će se sjećati kako je mirisalo!

U međuvremenu ćete crpiti zadovoljstvo gledajući kako se malo po malo ostvaruju vaši osobni ciljevi. Vizija budućnosti koju pokušavate stvoriti potaknut će druge da porade na vlastitim ciljevima. Još se uvijek mogu pojaviti povremena kolebanja, ali ukupno kretanje će biti naprijed.

Vodeni znakovi (Rak, Škorpion, Ribe) imaju dvije pozitivne planete. Jupiter je u Raku na početku godine, a Neptun je smješten u Ribama. Stavite ih zajedno i doći će do eksplozije izražavanja. Toliko je toga za reći, toliko toga za čuti, toliko toga za napraviti, a tako malo vremena za sve to ostvariti! Uz svaku riječ koju dajete, toliko ćete dobiti i zauzvrat .

Za razliku od vatrenih ili zemljanih znakova, kod vas možda neće biti puno vremena za obradu svih informacija. Dobra stvar je da ćete iz svih tih događanja moći naučiti toliko puno, čak i ako nemate dojam da se išta promijenilo! Steći ćete vještinu brzog razmišljanja i mudrog djelovanja čak i dok ste u stalnom pokretu.

Dakle, ove godine komunikacija postaje ključ za otključavanje vrata za koja ste mislili da su zauvijek zatvorena!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije