Pripremite 7 bezalkoholnih ljetnih koktela!

Pripremite 7 bezalkoholnih ljetnih koktela!

Pripremite 7 bezalkoholnih ljetnih koktela!
  • Objavljeno: Subota, 24.07.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Ljeto je idealno vrijeme za pripremu i degustiranje laganih i osvježavajućih koktela.

Dok u vrućim mjesecima alkoholni koktel možete pronaći gotovo u svakom kafiću, za bezalkoholni ćete se morati malo više potruditi.

Da biste izbjegli potragu i plaćanje skupih koktela, a pritom i razveselili svoje goste, pripremite ukusne bezalkoholne koktele u svom domu!

Bezalkoholna margarita od manga

Margarita od manga bez alkohola izvrsno je ljetno piće bogatog voćnog okusa, pogodno za sve vrste zabave, od dječjeg rođendana do partyja na otvorenom!

Recept za bezalkoholnu margaritu od manga!

Bezalkoholni koktel od kupine

Voće, menta i mjehurći, postoji li bolja kombinacija za ljetni koktel? Još ako je dobro ohlađeno, možete ga piti cijelu noć, a komadić svježeg voća umoćen u čokoladu zaista će biti šećer na kraju!

Recept za bezalkoholni koktel od kupine!

Bezalkoholni koktel Blue Hawaii

Ovaj ukusni tropski koktel prava je energetska bomba zato što je jedan od sastojaka energetsko piće koje je dobra zamjena za alkohol i daje izvrsnu boju!

Recept za bezalkoholni koktel Blue Hawaii!

Bezalkoholna Piña Colada

Ovaj ledeni koktel s bijelim rumom, kokosom i ananasom jedan je od najpoznatijih u svijetu, a svi ga vole iz istog razloga – sa svakim gutljajem imate osjećaj kao da se odmarate pod palmama na egzotičnoj plaži.

Recept za bezalkoholnu Piña Coladu!

Bezalkoholna ljetna Sangría

Sangría, tradicionalno španjolsko piće u verziji bez alkohola i u kombinaciji sa sezonskim ljetnim voćem, izvrsno je za sve uzraste, a dodatak metvice pruža neodoljiv, osvježavajući užitak!

Recept za bezalkoholnu ljetnu Sangríu!

Bezalkoholni mojito

Svi koji se žele rashladiti i osvježiti, zavoljet će ovu verziju mojita na prvi gutljaj, a nećete ni primijetiti da nedostaje alkohol!

Recept za bezalkoholni mojito!

Horchata – meksički koktel od riže

Horchata je tradicionalno i vrlo popularno meksičko piće, uz tequilu i Agua frescu, koje se radi od riže, a mogu mu se dodati različiti dodaci koji mijenjaju okus!

Recept za Horchatu – meksički koktel od riže!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije