Sladoled ja volim

Sladoled ja volim

Sladoled ja volim
  • Objavljeno: Četvrtak, 27.08.2009.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Okusi za svakoga

Ljeto je izmamilo sve nas sladokusce na sunce, pod suncobrane uz nezaobilazni užitak ispijanja ice caffea, osvježavajućeg napitka nadolazećeg ljeta. Naravno, sama riječ "ice" odmah nas asocira na nešto hladno, nešto što će nas rashladiti I osvježiti tijekom ljetnih vrućina. A kad tome pridodamo "cream" odmah je jasno da mislimo, govorimo i maštamo o sladoledu. Naravno, mislimo i govorimo više, a prilikom njegove konzumacije žene najčešće pomisle na kalorije!

Veliki sladokusci, ljubitelji sladoleda, "ovisnici" o sladoledu (kao i o čokoladi i kavi) potaknuli su tehnologe i proizvođače da svakodnevno osmišljavaju nove okuse, kako bi svaki novi okus i vrsta sladoleda  prešli granicu mašte, ili bili bolji od prethodnog, a mi što slabije odolijevali desertu, ili tražili  neke alternativne okuse! I našli rješenje na pola puta. Kako?

Bez obzira koliko uživali u njegovom okusu, razmišljajući o prehrani, ipak moramo pripaziti jer koliko se god tješili "da je to samo voda" ipak je to kalorijska bomba, ukoliko u jednom obroku konzumiramo veće količine.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije