Božićni pokloni za žene

Božićni pokloni za žene

Božićni pokloni za žene
  • Objavljeno: Četvrtak, 19.12.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Božić

Najbolji poklon kojeg nekom možete darovati su pažnja, slobodno vrijeme i ljubav. No, u božićno vrijeme sve je u znaku komercijalnih poklona pa mnogi muškarci ne znaju što ostaviti ispod bora svojoj boljoj polovici, majci, sestri ili kćeri.

Osim ovih najvažnijih, koji će zasigurno svima najviše značiti, donosimo vam i popis ideja u kojem će se pronaći ponešto za svaku ženu.

1. Topla odjeća

Zimi nema ništa ljepše nego se ušuškati u toplu dekicu ili pidžamu, napraviti topli čaj i upaliti film ili uzeti dobru knjigu. Sve žene vole mekane odjevne predmete pa je plišana jednodijelna pidžama ili dekica izvrstan božićni poklon.

2. Kutija za nakit

Kutije za nakit oduvijek su privlačile pažnju, posebno kad su se pojavile one koje sviraju. Ovaj sitni znak pažnje zaista može biti odličan, personaliziran poklon, samo pronađite sliku ili citat koji će ga krasiti. I dobro razmislite o važnim datumima, ženama nije važno kakva je poklon, one zaista vole kad se potrudite.

3. Paket proizvoda za kosu

Većina žena drži do izgleda, a kosa je ono što mnogima stvara probleme i kvari izgled. Tanka, beživotna i sklona opadanju može biti stvar prošlosti uz tretmane s LaCroa setom koji sadrži šampon, masku i ulje za kosu s arganovim uljem.

4. Kalupi za kolače

Ovo je idealan poklon za sve žene koje provode puno vremena u kuhinji. Ako i vaša domaćica uživa u pravljenju kolača, razveselite ju božićnim kalupima koje će sigurno iskoristiti do Nove Godine.

5. Uvijač ili pegla za kosu

Žene koje imaju kovrčavu kosu, žele ravno, a one koje imaju ravno, žele kovrčavu. To je jednostavno tako. Ako ženska osoba kojoj želite darovati nešto posebno ovog Božića spava s viklerima ili pletenicama, poklonite joj uvijač za kosu, a onima koje su prirodne kovrčave, kvalitetna pegla je poslužiti kad se zažele promjene.

6. Kozmetički paket

Neovisno o dobi, sve žene brinu o koži. One starije žele izgledati mlađe, a mlađe žene žele izgledati ozbiljnije. U čitavom procesu uljepšavanja, najvažnija je pravilna njega. Zato je Huile Prodigieuse® Riche suho ulje izvrstan poklon za sve žene koje brinu o svom izgledu. Ovo suho ulje koje ima bogatu, nemasnu teksturu i sadrži dragocjena biljna ulja koja obnavljaju, omekšavaju te intenzivno hrane lice, tijelo i kosu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije