Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 08.12.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Rak

Ljubav

U 2015., ljubav i odnosi će biti najvažnija i najkompliciranija područja za Rakove.

Rakovi rođeni između 4. i 7. srpnja će doživjeti neke poteškoće sa supružnicima. Tu može doći do razvoda i raskida. No, ne bi trebali očajavati. Ono što vam je kvarilo raspoloženje i remetilo sklad između vas i svijeta će sada nestati. Rakovi koji će se ove godine razvesti će brzo pronaći nekog novog tko će im dati prijeko potrebnu njegu, pažnju i razumijevanje. Novi odnosi, koji će se razvijati početkom godine, mogu vam dati drugu priliku za stvaranje obitelji. Oni koji će tolerirati životne prepreke i čekati da neprilike prođu same od sebe na kraju godine mogu biti neugodno iznenađeni. Možete ostati jako razočarani jer ne postoji ništa gore od propalih nadanja i lažnih obećanja.

Oženjeni Rakovi rođeni izvan ovog razdoblja neće patiti od takvih pogubnih utjecaja planeta. Ali, možete početi razmišljati o uvođenju promjena u obiteljski život. To može biti vezano za obiteljska gnijezda i dolazak prinove.

Rakovi, koji još nisu u vezama, će u 2015. biti sretni u ljubavi. Ali, budite posebno oprezni kada je riječ o odnosima koji se formiraju od sredine lipnja do sredine rujna. Postoji opasnost od ulaska u aferu s oženjenim osobama, a toga nećete biti ni svjesni. Koristite zdrav razum i pokušajte razjasniti jesu li prethodni odnosi uistinu završili. Ne trošite svoju energiju i ne gradite dvorce u zraku s nekim tko ne misli ozbiljno.

Rakovi koji su još uvijek sami trebaju pokazati inicijativu od 1. siječnja do 21. siječnja, od 24. listopada do 23. studenog i od 22. prosinca do 31. prosinca. Tijekom tih razdoblja imat ćete priliku upoznati nekoga s kim u budućnosti možete izgradi čvrst i stabilan odnos.

Od 25. srpnja do 6. rujna mogu procvjetati stari odnosi koji su odavno završeni. Možete susresti nekoga s kim ste nekada bili vrlo bliski, ali vas je život, iz nekog razloga, razdvojio. Tijekom tog razdoblja neki Rakovi mogu pokušati započeti novo poglavlje u staroj vezi.

Ako ste u vezi, ali još niste u braku, od kraja srpnja do početka rujna, čekaju vas poteškoće u komunikaciji, nedostatak razumijevanja i potpore. Kako bi se smanjili negativne posljedice svađe i nerazumijevanja, morat ćete pokazati više zanimanja za zajedničke projekte i interese.

Posao

Saturn koji je ušao u znak Strijelca će Rakovima postaviti težak cilj. Cijelu 2015. godinu će morati rješavati probleme na poslu s minimalnim gubicima. Možda ćete se suočiti s kadrovskim promjenama na poslu, a može ćete čak biti uvučeni u zakulisne igre. Kada razmišljate trebate li prihvatiti premještaj, razmislite koje će posljedice vaša odluka imati na odnose s kolegama. Može doći do skrivenih sukoba i neslaganja koja mogu trajati dugo vremena. Takva napeta atmosfera na poslu može vas razbjesniti i dovesti do pogrešaka na poslu. Od sredine lipnja do kraja srpnja moći ćete promijeniti radno mjesto ako suradnja sa starim kolegama postane nepodnošljiva. Imajte na umu kako će vas nove kolege možda teško prihvatiti.

Ako želite promijeniti posao, imajte na umu sljedeća razdoblja. Šanse za pronalaženje dobro plaćenog posla najveće se od 18. ožujka do 12. travnja, od 6. lipnja do 18. srpanj i od 7. rujna do 8. listopada.

Rakovi koji će imati podršku partnera će uspješno ostvariti svoj profesionalni potencijal. Uz pomoć partnera ćete dobiti priliku za visoku menadžersku poziciju. Bez zaštite drugih ljudi koji vas podržavaju bit će teško napredovati u 2015.

Rođeni između 4. srpnja i 11. srpnja trebaju obratiti posebnu pozornost na probleme vezane uz karijeru i društveni položaj. Tijekom 2015. čuvajte ​​svoj ugled najbolje što možete. Rakovi u menadžerskim stolicama trebaju biti strpljivi i kontrolirati emocije. Budite spremni na provokacije od podređenih i nadređenih. Testirat će se vaša izdržljivost i sposobnost pronalaska rješenja u gotovo nerješivim situacijama. Ako odustanete od borbe, velika je vjerojatnost da ćete upropastiti šanse za napredovanje u karijeri.

Prva polovica 2015. obećava dobre prihode i visoku dobit Rakovima poduzetnicima. Imat ćete odlične mogućnosti za širenje poslovanja. Međutim, svi pokušaji da proširite svoje poslovanje i istražite ​​nove poslovne mogućnosti mogu se pokazati neisplativima. Umjesto eksperimentiranja razvijajte ​​trenutni posao, uspostavite nova partnerstva i utrošite više vremena na povećanje dobiti.

Novac

Godina će biti vrlo uspješna kada je riječ o financijama. U prvoj polovici godine obratite posebnu pozornost na stvaranje mogućnosti za povećanje prihoda i sveukupne financijske dobrobiti. Odlučite se za velike novčane investicije, stjecanje luksuznih predmeta, umjetnosti i nakita. Rakovi mogu primijetiti da što više troše, to će više i imati.

U prvoj polovici 2015. možete očekivati poboljšanje prihoda. Ne posuđujte novac, čak ni svojim najbližima.

U drugoj polovici 2015. bit će manje financijskih mogućnosti. Ali, to neće utjecati na ukupne prihode. U drugoj polovici 2015. je isplativo ulagati novac u prijevozna sredstva, prigradske nekretnine i, ako ste poduzetnik, u vlastiti posao.

Trebali biste obratiti posebnu pozornost na razdoblje od 25. srpnja do 6. rujan kada je Venera retrogradna. Tijekom ovog perioda postoji opasnost od ulaska u posao koji neće generirati željeni profit i sve financijske transakcije mogu biti otkazane. Budite spremni na povećane troškove. Pokušajte ograničiti svoj ​​apetit u doslovnom i prenesenom značenju te riječi. Nerazumni troškovi mogu znatno oštetiti vaš ​​proračun.

Najpovoljnije razdoblje za velike akvizicije i ulaganje novca je od 4. do 27. siječnja, od 18. ožujka do 11. travnja, od 6. lipanja do 18. srpnja i od 7. rujna do 8. listopada.

Zdravlje

U 2015. će Rakovi brinuti o svom zdravlju više od bilo kojeg drugog znaka. Početkom godine ćete primijetiti pogoršanje kroničnih bolesti. Oštra bol i visoka temperatura se pojavljuju kada to najmanje očekujete! Prije svega, trebali biste obratiti pozornost na prehranu. U posljednje vrijeme ste toliko zauzeti da nemate vremena voditi brigu o svom tijelu. Upravo vam zato tijelo privlači pažnju raznim bolovima i neugodnim iskustvima. Prije svega, ne trebate paničariti. Čak i vrlo visoka temperatura može biti samo odgovor na pogoršanje kroničnog stanja. Obavite kompletan liječnički pregled. Nemojte izbjegavati posjet liječniku čak i na prvi znak problema (čak i ako su simptomi prilično neodređeni). Bolje je spriječiti bolest i početi liječenje na vrijeme.

Od 13. svibnja do 24. lipnja obratite pozornost na bolesti gornjih dišnih putova. Čak i manja prehlada može završiti upalom pluća. U ovom trenutku ne razmišljajte o samoliječenju. Posjetite liječnika na najmanji znak pogoršanja bolesti. Također obratite pažnju na moguće probleme s mišićno-koštanim sustavom. Mogu se javiti problemi s grlićem maternice i prsnim dijelom kralježnice.

Od 26. rujna do 12. studenog imunološki sustav će biti ranjiv što znači da ćete biti osjetljivi na sve vrste bolesti, pa čak i one koje nisu tipične za vas. Razmislite o jačanja imuniteta i ostanite u dobroj formi. Također će vam i probavni sustav biti osjetljiv. Čim osjetite i najmanju bol potražite savjet liječnika jer je vjerojatnost od pojave čira prilično visoka. Imajte na umu da je glavni razlog lošijeg zdravstvenog stanja stres i prekovremeni rad.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije