Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 08.12.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vaga

Ljubav

Tijekom 2015. brojne će Vage morati riješiti probleme povezane s privatnim odnosima. To se odnosi na Vage u braku i Vage koje su još uvijek same. Bit ćete usmjereni na utvrđivanje kvaliteta koje najviše cijenite kod partnera. Vaša sklonost samoanalizi i usredotočenost na osjećaje i emocije mogu vas odvesti od stvarnosti i uništiti i najčvršće odnose. Nećete biti zadovoljni s partnerovim karakternim crtama, ponašanjem i drugim sitnicama na koje do sada nikada niste obraćali pozornost. Pretjerana kritičnost će, bez sumnje, izazvati sukobe i borbe s onima koji su vam najbliži.

Vage u braku, rođene između 6. i 12. listopada, će teško sačuvati obiteljske odnose. Bit ćete skloni ispadima, postat ćete previše sumnjičavi i imat ćete manje povjerenja u partnera. Na taj način možete vlastoručno uništiti ono što ste gradili dugi niz godina. Pokažite više takta, odanosti i razumijevanja, i pokušajte pronaći zajednički jezik. To će pomoći vratiti povjerenje i mir u vašu obitelj.

Vage koje su još uvijek same u prvoj polovici godine trebaju aktivnije tražiti partnera. Od 1. do 27. siječnja imat ćete priliku za početak nove ljubavne veze koja će vam vratiti samouvjerenost i pomoći će vam osloboditi vašu senzualnost. Tijekom tog vremena imate priliku upoznati nekoga s kim u budućnosti možete izgraditi jake obiteljske odnose.

Od 21. veljače do 17. ožujka i od 9. studenog do kraja godine imate priliku upoznati nekog novog. Trebali biste obratiti posebnu pozornost na posljednje razdoblje jer ćete biti popularni u društvu i odskakati od mnoštva.

Posao

U prvoj polovici 2015. željet ćete promijeniti nešto u svom životu i znatno ga poboljšati. Najjednostavnija promjena koju ćete željeti učiniti je promjena posla. U prvoj polovici godine mnoge će Vage željeti promijeniti radna mjesta drastično mijenjajući područje djelovanja. Međutim, potaknuti čistom znatiželjom i željom za promjenom, možete povući loš potez. Prije nego što promijenite ​​posao ili struku trebate imati jasno postavljen cilj i razjasniti sami sa sobom što pokušavate postići primjenom tih promjena. Jednostavna želja da isprobate nešto novo može vas ozbiljno razočarati, a ako ne želite naštetiti sebi, trebali bi planirati promjenu posla.

Vage rođene između 21. i 23. listopada mogu bez straha promijeniti posao. Fokusirani ste i imate jasan pogled na svoj ​​cilj jednako jasno razumijevanje o tome kako ga postići. Ostale Vage ne trebaju donositi odluku o pronalaženju novog zaposlenja. Ako ste rođeni između 6. i 12. listopada, nemojte mijenjati posao jer možete izgubiti obećavajući posao koji već radite.

Mnoge će Vage, koje ne uspiju pronaći posao koji će zadovoljiti njihove kriterije, razmišljati o pokretanju vlastitog posla. To će biti najbolja odluka koju možete donijeti i najbolji način da iskoristite navalu energije u prvoj polovici 2015. Međutim, morate obratiti posebnu pozornost na logistiku poslovnog projekta. Ako razmišljate o pokretanju poslovanja bez poslovnog plana i osnovne prognoze kada možete očekivati ​prvi prihod, potratit ćete svoje vrijeme i energiju.

2015. će Vagama poduzetnicama pružiti priliku za proširenjem poslovanja i ulazak na nova tržišta. Trebali biste bili najaktivniji u prvoj polovici godine kada imate dovoljno energije i snage za ostvarenje svojih projekata. U drugoj polovici godine trebali biste izbjeći uvođenje drastičnih promjena, čak i ako posao nije zadovoljavajući. Stagnacija u poslovanju je svojevrsni znak da ste u proteklom razdoblju učinili sve što ste trebali, a sada imate puno pravo na odmor.

Ambicije u karijeri mogu biti zadovoljne samo ako Vage započnu vlastiti posao.

Novac

Godina ne obećava brz i jednostavan način za rješavanje financijskih problema. U prvoj polovici godine, kada se Jupiter nalazi u znaku Lava, Vage poduzetnice će primijetiti povećan broj financijskih mogućnosti. U prvoj polovici godine Vagama na vodećim pozicijama će se povećati plaća. Ostali će priliku za dodatan prihod dobiti u obliku darova, plaćenih usluga i bonusa. Nekim Vagama će se posrećiti u kockanju: imate dobre šanse za osvajanje značajnog dobitka.

U drugoj polovici godine, vaši prihodi se mogu smanjiti što će izazvati neke nedoumice. Međutim, teško se može reći da nećete imati dovoljno novca za dobar život. Prihodi će biti stabilni, pa čak i visoki za mnoge od vas. Ako vam se nudi dodatan način zarade, nemojte odbiti. Financijske prilike koje ćete dobiti obavljajući tuđe poslove će se pokazati mnogo boljima no što očekujete.

Od 15. lipnja do 18. rujna, kada se Saturn vraća u znak Škorpiona, doći će do smanjenja financijskih mogućnosti. Imajte na umu da tijekom ljetnih mjeseci neće imati velike prihode. Imat ćete dovoljno novca da pokrijete samo najnužnije troškove. Teško da ćete biti u mogućnosti staviti sa strane nešto novca. Ne brinite i ne paničarite! Čim se u rujnu Saturn preseli u Strijelca, financijska situacija će se poboljšati.

Od 1. travnja do 12. svibnja nemojte posuđivati novac! Nije vrijeme za ulaganja jer postoji značajan rizik od gubitka. Ne bi trebali podnijeti zahtjev za kredit ili potpisati ugovore s kreditorima tijekom tog razdoblja.

Ako planirate velike novčane izdatke, pričekajte razdoblje od 18. ožujka do 11. travnja, od 6. lipnja do 18. srpnja, od 7. rujna do 8. listopada i od 6. do 31. prosinca.

Zdravlje

Vaga će, na sreću, tijekom cijele godine biti dobrog zdravlja. Međutim, trebate obratiti pozornost na bolesti koje će vam smetati u prvoj polovici godine. Postoji visoki rizik od razvoja bolesti koje se zbog zabrinutosti i problema kasnije mogu pretvoriti u kronične bolesti. Izvor vaših zdravstvenih problema je nedostatak odmora i energije. Uzalud se mučite s problemima koji mogu utjecati na vaš probavni i živčani sustav. Ono što vam treba je odmor. Također, trebali biste se zaštitili od bilo kakvih zaraznih i virusnih bolesti.

Od 13. siječnja do 20. veljače vaš živčani sustav zahtjeva posebnu njegu. Moguće su akutne upalne bolesti praćene jakom groznicom. Rizik od ozljeda i trauma je sve veći. Velika je vjerojatnost od trovanja hranom. Trebali biste biti osobito oprezni kada uzimate nove lijekove. Nemojte ignorirati liječničke savjete. Samostalno liječenje bez savjeta stručnjaka može dovesti do komplikacija.

Od 1. travnja do 12. svibnja čuvajte se nesreća i ozljeda. Prisutan je i rizik od trovanja hranom. Jedite samo poznatu hranu i nemojte eksperimentirati s novim jelima jer vas mogu odvesti u bolnicu.

Od 26. rujna do 12. studenog očekujte oslabljen imunološki sustav, nedostatak energije i pojačan umor. Vaše tijelo je slabo i potreban mu je odmor. Jačajte imunitet vitaminima i provodite više vremena na otvorenom. Pripazite na redovitost obroka. To će smanjiti šanse za probavne probleme i skratiti vrijeme oporavka.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije