Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 08.12.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ribe

Ljubav

Mnoge Ribe, uključujući i one koje su izgubile svaku nadu za uspjeh na osobnom polju, će sresti svoju ljubav.

Ribe koje još nemaju partnera, a rođene su između 5. i 12. oižujka, će biti pod utjecajem planeta Chirona. Uglavnom, taj utjecaj će vam dati priliku da se u bliskoj budućnosti skrasite u braku. Ribe u braku pod tim utjecajem mogu odlučiti pokrenuti razvod pokušavajući drastično promijeniti svoj život.

Od 8. svibnja do 6. lipnja, kada je Venera u znaku Raka, Ribe mogu očekivati susret s nekim kome će moći pokloniti svoje najnježnije osjećaje. Bit ćete romantični, gorjet ćete od želje za poljupcima, dat ćete ljubav i senzualnost svom partneru. A taj netko će zasigurno cijeniti vašu strast i privrženost. Od 19. do 31. srpnja i od 9. listopada do 8. studenog Ribe mogu upoznati osobu koja u budućnosti može postati njihov bračni drug. Upravo u tim razdobljima ćete biti posebno atraktivni za suprotni spol.

U razdoblju retrogradne Venere, od 25. srpnja do 1. kolovoza, u vašem životu se može pojaviti netko iz prošlosti. Za Ribe u braku to može postati kamen spoticanja. Ako vam je stalo do bračnog partnera, izbjegnite flert. Ostavite na miru stare odnose i ne pružajte partneru razlog za sumnju u svoju vjernost. Ako žudite za uzbuđenjem u bračnim odnosima, u ovom trenutku možete izazvati partnerovu ljubomoru. Ribe bez partnera će tijekom razdoblja retrogradne Venere imati priliku obnoviti svoje odnose vraćajući povjerenje, ljubav i romantiku. Ali, imajte na umu da ne možete dva puta ući u istu rijeku. To znači da ćete morati uvesti promjene ako želite te odnose pretvoriti u skladan i sretan brak.

Počevši od sredine kolovoza pa do kraja godine, Ribe bez partnera će u očima drugih postati privlačnije. U ovom trenutku možete računati na nove odnose koji će se u konačnici razviti u stabilna partnerstva.

Posao

Ove godine Ribe trebaju posvetiti mnogo pozornosti svom radu i mogućnosti zapošljavanja. Dobit ćete priliku pronaći posao iz snova koji će biti financijski isplativ, pružiti vam zadovoljstvo i omogućiti vam napredovanje u karijeri. Posao će biti važan posebno u ljetno vrijeme kada ćete poželjeti uvesti neke promjene. Povoljni periodi za promjenu radnog mjesta su od 21. veljače do 18. ožujka, od 6. lipnja do 18. srpnja i od 7. listopada do 8. rujna. Tijekom tog vremena prilikom zapošljavanja možete računati na značajan rast plaće. Savjetujemo vam da se od 25. srpnja do 6. rujna suzdržite od mijenjanja radnog mjesta. Velika očekivanja po pitanju novčane naknade neće biti opravdana. Dakle, trebalo bi odgoditi donošenje bilo kakvih odluka vezanih uz posao.

Tijekom rujna i do kraja godine problemi s poslom neće biti tako relevantni kao što su bili u prvoj polovici 2015. Ako želite napredovanje, veće prihode i drugačije okruženje, trebali biste razmisliti o promjeni posla do rujna.

Vaše ambicije možda neće biti zadovoljene tijekom cijele godine. Saturn u znaku Škorpiona od 15. srpnja do 18. rujna će vam dati priliku za napredovanje. Pod uvjetom da se potrudite oko toga. Budite spremni suočiti se s činjenicom da nadređeni mogu biti vrlo strogi, nametnuti vam pritisak i dati vam više odgovornosti kako bi testirali vaše sposobnosti za prelazak na višu razinu.

Ribe rođene između 20. i 24. veljače trebaju izbjegavati sukob s nadređenima i dokazivanje svojih stavova. Mogu se naći u nemilosti šefova koja će ih prisiliti da potraže drugi posao. Vaša strpljivost i sposobnost prilagodbe jamči vam uspjeh.

Ribe rođene između 5. i 8. ožujka mogu pronaći dovoljno hrabrosti za pokretanje vlastitog posla. Neka vas ova pomisao ne plaši! Vaše ideje će se realizirati i možete računati na to da će vaše poduzeće biti uspješno.

Ribe koje vode vlastiti posao morat će u prvoj polovici godine uložiti puno truda kako bi osigurale rast svoje tvrtke. Možda ćete morati proširiti svoj tim i zaposliti više kompetentnih stručnjaka za poboljšanje proizvodnog procesa. Počevši u rujnu trebali biste se usmjeriti na partnerstva i mogućnost rada s novim klijentima i dobavljačima.

Novac

Ribe će u prvoj polovici godine biti zauzete rješavanjem financijskih problema. Možda ćete morati posuditi novac kako bi realizirati neke svoje ideje. Vaša ušteđevina neće biti dovoljna, bez obzira koliko se trudili. Posudite novac od obitelji i bliskih prijatelja. Vidjet ćete kako je jednostavno i što je još važnije, koliko će to biti isplativo. Nemojte se sramiti reći drugima o svojim željama (sve što ima bilo kakve veze s vašim financijskim mogućnostima) i ubrzo će ono o čemu ste sanjali biti vaše. I to potpuno besplatno. Možda ćete se osjećati malo čudno u ovoj situaciji. Ali, morate prihvatiti da je bolje nagoditi se sa svojom savješću i dobiti kraljevski dar nego ponosno raditi dva posla kao rob. Štoviše, drugima će pomisao da vam pomognu biti ugodna. Dakle, nemojte se sramiti, pitajte za pomoć, posudite novac i ne ograničavajte svoje želje.

U drugoj polovici godine ne trebate očekivati nikakve velikodušne darove, ali svakako može računati na to da će vam partner pomoći u rješavanju financijskih problema. Prihod će rasti u prvoj polovici godine. To znači stabilnost i pravilno upravljanje vašim financijama.

Od 21. veljače do 31. ožujka pripazite na svoju štednju. Postoji rizik od nepotrebnog trošenja. Postoji vjerojatnost od povećanih izdatak zbog slomljenih aparata ili neispravnog automobila. Pripazite na novčanik jer možete biti na meti lopova.

Od 25. srpnja do 6. rujana izbjegavajte posuđivanje novca i podnošenje zahtjeva za kredit. Također bi se trebali suzdržati od pozajmljivanje novca i ulaganja u fondove. Rizik od gubitka većeg dijela kapitala je vrlo visok.

Vrlo je preporučljivo obaviti velike kupnje i ulaganja od 21. veljače do 17. ožujka, 8. svibnja do 5. lipnja i od 9. studenog do 5. prosinca.

Zdravlje

U prvoj polovici godine, Ribe će biti usmjerene na zdravlje. Čak i ako ih ništa ne boli, i dalje će tražiti načine kako se osloboditi kroničnih stanja, priječiti bolest i zatražiti savjet stručnjaka. Ove taktike će vam pomoći sačuvati zdravlje još mnogo godina. Stručnjaci koji će biti zaduženi za vaše zdravlje će moći dati prave preporuke i dijagnozu. Liječenje koje ćete dobiti u prvoj polovici godine će potaknuti oporavak tijela. Ne propustite priliku da napokon brinete o sebi! U drugoj polovici godine, zdravstveni problemi više neće biti relevantni. Ali, to ne znači da zdravlju ne trebate posvećivati nužnu pažnju.

Od 1. travnja do 12. svibnja možete očekivati probleme s gornjim dijelom respiratornog sustava, ždrijelom i štitnjačom.

Od 9. kolovoza do 5. rujna je vaše tijelo najosjetljivije na bolesti. Ribe koje pate od kardiovaskularnih problema trebaju pripaziti na krvni tlak i pokušati smanjiti izloženost stresu. Brige mogu izazvati zdravstvene probleme. Psihosomatske bolesti se također mogu pogoršati. Ne izlažite se hladnim temperaturama jer to može izazvati upalne procese u tijelu.

Od 9. studenog do 31. prosinca trebate biti vrlo oprezni. Rizik od nesreća i ozljeda je sve veći tijekom tog razdoblja. Mokraćni sustav je pojačano osjetljiv. Izbjegavajte niske temperature i odijevajte se u skladu s vremenskim prilikama. Donji dio leđa vam tijekom tog vremena može zadavati poteškoće. Liječnik će moći dijagnosticirati stanje ako mu se obratite za pomoć. Nemojte se pokušavati liječiti sami!

Kada između 1. kolovoza i 6. rujna retrogradna Venera bude u znaku Lava, savjetujemo vam izbjegavanje bilo kakvih kozmetičkih postupaka s ciljem poboljšanja izgleda.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije