Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 08.12.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Ljubav

Romantična poznanstva, ljubav, novi odnosi i vjenčanja! Svemu se tome Vodenjaci mogu radovati u 2015. godini. Jupiter, koji će ostati u znaku Lava do sredine kolovoza, će vam dati priliku za pronalazak partnera i izgradnju odnosa o kakvom ste sanjali.

Od 21. siječnja do 20. veljače primijetit ćete kako vam raste popularnost kod suprotnog spola. Tijekom tog razdoblja ćete više iskakati iz mnoštva. Vaša osobnost, jedinstvenost i oštar um mogu svakoga očarati. Tijekom tog razdoblja Vodenjaci koji još nemaju partnera će moći pronaći tu posebnu osobu s kojom će osnovati obitelj.

Od 12. travnja do 7. svibnja vas očekuju romantični susreti, nova poznanstva i ljubavne strasti. Za to vrijeme ćete vrlo aktivno tražiti partnera. Provedite vrijeme s prijateljima, putujte i šećite. Možda baš u ovim prilikama sretnete posebnu osobu.

Između 6. lipnja i 18. srpnja, kada je Venera u znaku Lava, životni partner može ući u vaš ​​život. Oni od vas koji se planiraju vjenčati trebaju to učiniti u ovom periodu. Vodenjaci u braku će primijetiti više romantike, senzualnosti i strasti s bračnim partnerom. To će vam sve pomoći ojačati odnos. Pokušajte otići na izlet, godišnji odmor ili barem zajedno provedite romantični vikend.

Od 1. kolovoza do 6. rujna može doći do sukoba kod zauzetih Vodenjaka. Sukobi mogu biti ukorijenjeni u ljubavnim pričama iz prošlosti. Stare zamjerke mogu izbiti na površinu, bivši partneri mogu se pojaviti i oni će biti izvor ljubomore kod trenutnog partnera. Pokušajte izbjeći nemarne pogreške tijekom tog vremena. Nemojte započeti komunikaciju sa starom ljubavi, nemojte koketirati i nemojte dati partneru ni najmanji razlog za nepovjerenje. To će pomoći izbjeći napetost u odnosima i dati vam priliku da dokažete svoju ljubav.

Vodenjaci koji su još uvijek sami, između 1. kolovoza i 8. listopada, imat će priliku oživjeti odnos iz prošlosti.

Posao

Ako Vodenjaci u 2015. odluče pronaći novi posao, vodit će ih samo trgovački interesi. Većina vas će tražiti veću plaću, bez puno brige o tome na kojoj ćete poziciji raditi. Tijekom prve polovice godine teško da ćete biti zainteresirani za promjenu posla, ali od 15. rujna mnogi od vas će početi razmišljati o promjeni svog dosadnog posla u nešto pozitivno i profitabilno.

Najpovoljnija razdoblja za promjenu radnog mjesta su od 28. siječnja do 20. veljače i od 8. svibnja do 6. lipnja. U tom trenutku možete računati na pronalaženje posla koji će vam pružiti zadovoljavajuća primanja. Ako čekate promaknuće, u razdoblju od 15. lipnja do 18. rujna potražite bolji posao. Imajte naumu kako vaša očekivanja o visini plaće neće biti ispunjena pogotovo ako se zaposleni između 25. srpnja i 7. rujna.

Rođeni između 21. i 25. siječnja imat će lijepu priliku za napredovanje u drugoj polovici godine. No, morat ćete smisliti plan djelovanja koji će vas dovesti do uspjeha. Na žalost, bit će teško doći do promaknuća bez jasne vizije.

Rođeni od 2. do 8. veljače mogu promijeniti zanimanje. Poželjet ćete se okušati u nekoj novoj ulozi, pokrenuti vlastiti posao i raditi ono što volite. Vaš entuzijazam je zarazan. Trebali biste biti spremni na sadržajnu godinu u kojoj ćete morati donijeti važne odluke i preuzeti odgovornost za druge.

Godina će biti vrlo teška za Vodenjake koji vode vlastiti posao. Morat ćete se boriti za svoje mjesto pod suncem i dokazati drugima da možete preživjeti sve ekonomske teškoće. Najvjerojatnije ćete morati odustati od svojih planova za proširenje poslovanja. U prvoj polovici godine bit ćete zauzeti potragom za novim partnerima i novim dobavljačima koji će biti u stanju osigurati bolju suradnju. Do rujna biste se trebali usredotočiti na nove kontakte koji vam mogu pomoći u budućnosti.

U drugoj polovici godine, poduzetnici trebaju iskoristiti kredite i ušteđevinu za rast poslovanja i povećanje operativnog kapitala. Krediti i leasing su alati koji će omogućiti poduzeću konkurentnost i profitabilnost.

Novac

Ako želite poboljšati svoju financijsku situaciju, zauzmite promišljeniji pristup potrošnji i naučite izbjegavati spontanu kupnju i trošenje. U prvoj polovici godine ćete primijetiti kako se financijska situacija poboljšava. To mogu biti različiti sporedni izvori prihoda. Investirajte novac u nekretnine. Kako bi izbjegli gubitak novca, nemojte sa sobom nositi svu gotovinu koju imate. Ako slijedite ova jednostavna pravila, drugu polovicu godine možete početi uz znatnu količinu novca na ​​računu. Počnite razmišljati o mogućim načinima za ulaganje.

U drugoj polovici godine možda odlučite uložiti ​novac u novi posao. Međutim, morate imati na umu kako ne možete posuditi novac u drugoj polovici godine jer postoji opasnosti od gubitka.

Od 13. siječnja do 20. veljače i od 26. rujna do 12. studenog Vodenjaci moraju biti posebno oprezni kada je u pitanju sigurnost imovine. Postoji veliki rizik gubitka ili krađe.

Od 18. do 31. ožujka je najpovoljnije razdoblje za kupovinu nekretnina. Za velike investicije i kupnju skupih stvari odlučite se od 28. siječnja od 20. veljače, od12. travnja do 7. svibanj i od 9. listopada do 8. studenog.

Zdravlje

Glavni izvor zdravstvenih problema tijekom godine ćete biti vi sami. Često odbacujete prve simptome bolesti i odgađate liječenje za bolja vremena. Stoga se nemojte iznenaditi kada otkrijete kako zanemarujete očite probleme. Kako bi izbjegli zdravstvene probleme, obratite veću pozornost simptomima koje vam tijelo šalje. Lagana slabost, povišen krvni tlak ili oštri bolovi su simptomi bolesti u nastanku. Što prije potražite liječničku pomoć, imat ćete manje zdravstvenih problema u budućnosti. Posebnu pozornost obratite na prehranu i kvalitetu hrane koju jedete. Tijekom godine mogu se pojaviti problemi s probavnim traktom.

Od 25. srpnja do 6. rujna ne preporučaju se kozmetički zahvati, operacije, piercing, trajni make up i svi drugi tretmani koji ugrožavaju zdravlje kože.

Od 21. veljače do 31. ožujka postoji opasnost od nezgoda i ozljeda. Budite vrlo oprezni prilikom vožnje jer postoji velika opasnost od nesreća i ozljeda. Tijekom tog vremena i kardiovaskularni sustav će biti pod preopterećenjem. Pokušajte više vremena odmarati.

Od 25. lipnja do 8. kolovoza će posebno osjetljiv biti probavni trakt. Pazite na prehranu i potražite liječničku pomoć čim osjetite najmanju bol i nelagodu. Povećana je mogućnost trovanja hranom. Vaše zdravlje je u vašim rukama. Dakle, pazite što jedete i pijete.

Od 26. rujna do 8. studenoga raste opasnost od nezgoda i ozljeda. Kirurški zahvati nisu poželjni jer razdoblje oporavka može potrajati. Usredotočite se na probavni trakt tijekom tog razdoblja. Ako ste skloni čirevima, provjerite možete li proći preventivnu terapiju jer postoji velika vjerojatnost od pogoršanja stanja.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije