Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu

Detaljan godišnji horoskop za 2015. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 08.12.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Bik

Ljubav

Tijekom 2015. mnogi će Bikovi morati uvesti promjene u ​​privatni život. Bikovi rođeni između 4. i 12. svibnja koji čeznu za brakom, dobit će takvu priliku. Možda ćete vas iznenaditi dinamika i brzina kojom se razvija novi odnos. Nemojte predugo čekati s odlukom o ulasku u brak. Novi status će vam drastično promijeniti život na bolje.

Oženjeni Bikovi rođeni u ovom razdoblju će također doživjeti nove emocije u svojim odnosima. Ako ste dugo vremena u braku i osjećate da vam je postao teretom, možda se odlučite zatražiti razvod. I nemojte biti tužni zbog toga što ostajete sami. Čim donesete odluku i o njoj obavijestite partnera, dobit ćete priliku započeti nove odnose. Dakle, samoća vam nije suđena nemojte se bojati. Bikovi, čiji su odnosi čvrsti i postojani, će primijetiti da se njihova zajednica razvija. Osim duhovne bliskosti, možda vas ujedini zajednički cilj, projekt i perspektivan poslovni pothvat.

Tijekom perioda od 1. travnja do 12. svibnja, Bikovi će biti u aktivnoj potrazi za drugom polovicom. Nećete ni primijetiti da pokazujete veće zanimanje za suprotni spol. Apsolutno možete računati na nove romantične odnose koji će vas zapljusnuti valom prekrasnih emocija.

Od 15. lipnja do 18. rujna oženjeni Bikovi trebaju biti posebno pažljiv prema svojim partnerima. U vašim odnosima može doći do malog zahlađenja. Možda vam nije stalo do partnerovog mišljenja ili vam se možda neće dati provoditi vrijeme s njim. No, to ne znači da će doći do odvajanja. To samo znači kako trebate riješiti probleme koje niste potpuno riješili u prošlosti. Možda ćete morati napraviti određene kompromise i pristati na neke ustupke, čak i ako ne idu vama u prilog. No, obiteljski život se sastoji od kompromisa i ustupaka. Bez toga suživot nije moguć.

U razdoblju od 26. rujna do 12. studenog, Bikovi će imati priliku pronaći novu ljubav i oformiti nove odnose. Privlačit će vas osobe koje imaju potencijal postati vaši bračni partneri. Budite aktivni tijekom ovog perioda ako želite ispunjen osobni život.

Posao

Bikovi mogu osjećati potrebu za promjenom sfere djelatnosti. U prvoj polovici 2015., mnoge stvari vam govore kako bi mogli biti puno uspješniji ako primijenite svoje talente u drugom polju. Možda ćete početi razmišljati o promjeni tvrtke za koju radite. Vašu nespremnost na promjene može dovesti do propuštanja prilike za zaradom više novca uz manje posla na novom položaju. Ali, budite oprezni! Razdoblje od siječanja do druge polovice srpnja će biti povoljno za promjenu radnog mjesta. No, od druge polovice srpnja i do početka rujna ne preporučuje se potraga za novim poslom, jer postoji rizik da ono što pokrenete dobije suprotan učinak od onoga što želite.

Bik će moći pronaći dobar posao tijekom sljedećih razdoblja: od 4. siječnja do 20. veljače, od 12. travanja do 8. Svibnja, od 9. studenog do 6. prosinca.

Bikovi rođeni u razdoblju od 26. do 30. travnja i od 4.do 11. svibnja mogu početi razmišljati o kapitalizaciji svojih talenata za poslovanje. Započinje produktivno razdoblje u vašem životu jer uspijevate zavesti ljude svojim idejama i razmišljanjima. U stanju ste postići što god želite.

2015. će biti vrlo zanimljiva za Bikove poduzetnike. Bit će puni novih ideja i projekata. Značajan napredak u karijeri očekuje Bikove koji se bave prodajom kozmetike, dizajnerske odjeće i umjetničkih predmeta. Ako se bavite kreativnim poslom, moći ćete ga proširiti u drugoj polovici godine.

Bikovi rođen u razdoblju od 9. do 21. svibnja trebaju obratiti posebnu pozornost na poteze u karijeri. Ulaskom u Škorpiona Saturn će ovog ljeta imati značajan utjecaj na vas. Pitanja napredovanja u karijeri jednostavno se neće riješiti tijekom ovog vremenskog razdoblja. Ako vam je stalo do posla koji trenutno radite, budite vrlo oprezni tijekom ljetnih mjeseci. Ne želite financijske probleme niti dobiti otkaz.

Tijekom 2015. Mnogi će Bikovi teško dolaziti do menadžerskih pozicija. Ali će ih vrlo lako gubiti. Ne izazivajte sudbinu i budite zahvalni na onome što imate.

Novac

Morat ćete prihvatiti glavnu kvalitetu svog horoskopskog znaka a to je štedljivost. Zvijezde će vam dati priliku za zaradu, ali mnogo će ovisiti o vašoj sposobnosti da pravilno rasporediti novac i uspješno ga umnožavate. Tijekom godine ćete vjerojatno kupiti nekretninu ili komad zemlje. Također ćete promijeniti nešto u domu ili ćete se odlučiti za renovaciju. Opustit se, imat ćete novac za to.

Tijekom ljetnih mjeseci obratite veću pozornost na rješavanje pitanja povezanih s bankama, zajmovima i kreditima. U razdoblju od 15. lipnja do 18. rujna ćete imati priliku posuditi novac pod odličnim uvjetima. Možda će biti nekih problema ako pokušate dobiti kredit u bilo kojem drugom razdoblju godine.

U drugoj polovici 2015., Bikovi mogu računati na porast prihoda zahvaljujući sporednim poslovima, novom radnom mjestu i novim mogućnostima. Možete očekivati ​​neke male dobitke. Ali, ne zaboravite platiti porez.

Od 13. svibnja do 24. lipnja Bikovi moraju biti vrlo oprezni dok troše ​​novac. U ovom periodu ćete biti skloni pretjeranoj potrošnji i nepotrebnoj kupnji. Postoji rizik od gubitka novčanika ili slučajne blokade kreditne kartice. Pazite na svoje stvari, novac i dragocjenosti.

Od 1. kolovoza do 6. rujna izbjegavajte kupnju nekretnina, namještaja ili trošenje novca na renoviranje. Možda ćete se suočiti s prijevarom i vaše investicije bi mogle propasti.

Izaberite razdoblja od 28. siječnja do 20. veljače, do 12. travnja do 7. svibnja, od 9. listopada do 8. studenog za velike kupovine.

Zdravlje

U prvoj polovici 2015. Bikovi će biti usredotočeni na svoje zdravlje, imunološki sustav i energiju. Zanimat će vas sve što pomaže u liječenju kroničnih stanja i poboljšava cjelokupno zdravlje. U prvoj polovici godine, obratite posebnu pozornost na respiratorne bolesti i bolesti mokraćnog sustava. Možda ćete primijetiti neobične simptome koji vam se ne čine važnima. Potreban vam je potpun zdravstveni pregled kako bi otkrili pravi razlog tog stanja.

Druga polovica 2015. godine ne predviđa zdravstvene komplikacije. Sve što tijekom proljeća i zime učinite kako bi poboljšali zdravlje će zasigurno donijeti pozitivne rezultate, a vaše tijelo će biti u puno boljoj formi.

U 2015. godini posebno budite oprezni u navedenim razdobljima!

Od 21. veljače do 31. ožujka obratite posebnu pozornost bolestima koje bi mogle imati latentni oblik. Čak i obična prehlada može dovesti do ozbiljnih komplikacija. Reagirajte na vrijeme i smanjite štetu. Najmanja groznica tijekom ovog razdoblja je razlog za odlazak kod liječnika.

Od 25. lipnja do 8. kolovoza raste rizik od ozljeda. Kronične bolesti se pogoršavaju, a moguća je i pojava zaraznih bolesti. Glavni razlog za loše zdravlje tijekom tog razdoblja bit će prekomjeran umor. Odmor će vam vratiti energiju i poboljšati zdravlje.

Od 13. studenog do 31. prosinca čak i manja prehlada može dovesti do komplikacija. Budite spremni ojačati tijelo vitaminima, vrućim čajevima i toplom odjećom u skladu s vremenskim prilikama. Posebno pazite na donji dio leđa i pokušajte izbjeći nagle promjene temperature.

Od sredine kolovoza do kraja 2015. prilikom odabira liječnika provjerite njegovu stručnost. Postoji velika opasnost da postanete žrtvom liječničkog nemara zbog pogrešne dijagnoze ili lošeg liječenja.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije