Godišnji horoskop za 2020. po znakovima!

Godišnji horoskop za 2020. po znakovima!

Godišnji horoskop za 2020. po znakovima!
  • Objavljeno: Subota, 16.11.2019.
  • Broj pregleda: 147.361
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

RAK

RAK GENERALNO HOROSKOP ZA 2020.

U 2020. godini zvijezde vam predviđaju da ćete naučiti puno to o sebi i to kroz gledanje što zapravo drugi ljudi rade. To možete postići tako da promatrate djecu ili mlade koja vas podsjećaju na vas dok ste bili u njihovim godinama. S jedne strane, možda ćete ugledati zaljubljeni par pa će vam to poslužiti kao inspiracija da osjetite takvu sreću i pronađete ljubav svog života. S druge strane, možda primijetite nekoga tko je vrijedan radnik pa i sami poželite biti takvi. To su samo neki od primjera koji bi vas mogli inspirirati da promijenite vaš život na bolje u novoj 2020. godini.

Rak ima mnogo dobrih i loših osobina. Rakovi imaju tendenciju stalno biti u kontaktu sa svojim emocijama. Veći dio njihove osobnosti je temeljen na tim osobinama. Oni mogu biti jako dragi, ali ljubomorni. Mogu biti inteligentni, brzi i maštoviti, ali mogu biti i jako tvrdoglavi. Rakovi su oprezni što god da rade i ne vole promjene. Međutim, u 2020. godini nekih promjena će biti i Rakovi trebaju biti spremni za njih. U 2020. očekuje se poboljšanja na polju ljubavi i karijere. Ali hoćete li iskoristiti te mogućnosti ili ćete ih propustiti, u potpunosti ovisi o vama. Sukob na radnom mjestu mora se rješavati. ..

Senzitivni i s obrambenim stavom u emotivnom životu. Pod utjecajem svog vladara, Mjeseca, Rakovi su osjetljivi, romantični i intuitivni. Ta intuitivnost i osjetljivost ih vodi kroz život pomažući im pri procjeni raznih situacija i ljudi. Rak ne poduzima ništa ako se prethodno nije uvjerio u sigurnost pothvata i sagledao eventualne posljedice. Na neki način on je stalno zaokupljen svojom egzistencijom. Vrlo poštuje dom, obitelj i svoje bližnje, trudeći se da sebi i njima osigura stabilan život.

Promatranje detalja u životu pomoći će vam da nadiđete sve probleme u 2020. godini. Ova godina vas vodi dalje u svijet, dajući vam sposobnost da pomažete, dajete i izliječite druge, a usredotočena je i na vašu sposobnost davanja samom sebi. Ovo je uvijek važno sredstvo koje trebate njegovati u svom životu kakav jest, ono što vam omogućava da pružite svoju ljubav u najvećoj mjeri. Ovo će biti emotivna i strastvena godina na svim razinama.

Do vas dolazi ogromno učenje i ogromna potreba da se sve to počasti božanskom dušom koja živi unutar vas i traži samo utočište i davanje. Ljubav će vjerojatno biti isprepletena u okviru važnih prijateljstava i taj netko bi se mogao pretvoriti u vrlo bliskog saveznika.

Najreprezentativnije područje za ovu 2020. godinu kod vas će biti vaša karijera i profesija. Prošli događaji prisiljavaju vas da više radite i da razvijate svoju karijeru.

RAK KARIJERA HOROSKOP ZA 2020.

Ove godine vjerojatno može doći do neke vrste sukoba na radnom mjestu. To ne znači nužno da ćete se vi boriti s nekim. Vjerojatno ćete se s nekim natjecati. Morat ćete raditi više i da biti samouvjereniji i sigurniji od vaših kolega s posla ako želite napredovati u 2020. godini. Vjerojatno neće biti ništa loše ako se ne suočite s izazovom, ali dobre stvari će doći samo ako vi budete željeli. Postizanje osobnih ciljeva na poslu je odličan put da motivirate sebe da to učinite.

Vjerojatno ćete imati sreće u svojim financijama ove godine. Trebali biste imati dovoljno novca da platite sve neophodne stvari a nešto i da uštedite. Rad na nekom vašem hobiju koji vam može donijeti novac je isto tako dobar način da ostvarite dodatnu zaradu. Vaš rad i karijera u 2020. godini bit će samouvjereniji i atraktivniji. Posebno će se primijetiti sredinom ljeta. Kreativnost i inovativnost bit će ove godine u vašem poslovnom svijetu. Može se dogoditi neobična prilika za daleka putovanja.

Nemojte postati pretjerano samopouzdani jer vaše vrijednosti i moćne pozicije u vašoj karijeri ove godine mogu biti ozbiljno testirane. Vi ćete dominirati, ali će vam trebati dosta razmišljanja i proučavanja da biste savladali test. Odnosi sa suradnicima će vam biti privlačni i popularni, počevši od sredine ljeta. Ova godina je značajna godina za postizanje financijskih pomaka. Energije su upravo dobre baš za to. Zahtijevat će od vas fokus i disciplinu tijekom cijele godine.

Bilo bi mudro da vaše troškove držite pod kontrolom i da se posavjetujete u vezi investicija i dugoročnih financijskih obaveza. Vaš evidentni porast samopouzdanja će privući razne mogućnosti za vas i može vam se učiniti da dolaze niotkuda.

Vaša navika da štedite omogućit će vam određene investicije koje će vas osnažiti. Kontrolirat ćete vaše financije. Međutim, oprez, ne miješajte vaše financije s drugima, što bi moglo poništiti sav vaš težak rad koji ste činili u posljednjih nekoliko godina.

RAK LJUBAV HOROSKOP ZA 2020.

Zvijezde vam predviđaju da ćete 2020. godine vjerojatno naći sklad unutar vašeg romantičnog odnosa. U globalu ćete se osjećati općenito romantičnije, što će vjerojatno i vaš partner jako cijeniti. Ako ste trenutno sami i niste u vezi, onda je ovo odlična godina za pokušaj da pronađete pravu ljubav. Prije nego što potražite novog partnera trebate malo vremena da shvatite što je to što želite iz te veze. Kad to shvatite, počnite tražiti ljubav vašeg života.

Vjerojatnije je da ćete naći ljubav s nekim s kim imate dosta toga zajedničkog. Možda čak možete naći romantičnu vezu s nekim s kim ste do sad bili samo prijatelji. Moći ćete biti izbirljivi pa slobodno budite izbirljivi u 2020. godini.

Osim što ćete se osjećati romantičnije, vi ćete se osjećati više prijateljski nastrojeni ove godine. Ovo vam može pomoći i da privučete nove ljude prema sebi, da ojačate veze sa svojim trenutnim prijateljima ili članovima obitelji.

Uvijek zapamtite da trebate dobro razmisliti prije nego što bilo što kažete u društvu sa starim prijateljima, ali i posebno s novim prijateljima. Polazišna točka bilo kojeg odnosa može se temeljiti na tome što ćete reći i svaka pogrešna riječ ili postupak može dovesti do prekida veze. Početkom 2020. godine u vašim vezama može se dogoditi nagli preokret, ali on će biti kratak, trajanja od samo mjesec dana ili tako nešto. Ljubav i romansa su vam bitniji od svega, ljubav, brak i djeca će upravljati vašim životom 2020. godine.

Ove godine, međutim, bit će i dosta zabave kakve nije bilo posljednjih godina. Jednostavno će biti poticajnije i ugodnije za vas. Kreativnost u obiteljskim vezama će biti prisutna, a prenijet će se i u vaš radni svijet.

RAK ZDRAVLJE HOROSKOP ZA 2020.

U 2020. godini vaša razina energije će varirati, ali svejedno bi trebali često vježbati. Najveća stvar koja bi vam ove godine mogla uzrokovati bolest je neaktivnost. Neaktivnost bi mogla usporiti metabolizam ili uzrokovati druge zdravstvene probleme tijekom perioda kada Merkur bude retrogradan, a to će biti:

  • 18. 2. 2020. (Vodenjak) – 9. 3. 2020. (Ribe)
  • 19. 6. 2020. (Blizanci) – 11. 7. 2020. (Rak)
  • 16. 10. 2020. (Vaga) – 2. 11. 2020. (Škorpion)

Pokušajte se prilagoditi novoj rutini vježbanja ili načinu prehrane ove godine. Tijekom 2020. godine, posebno oko ljeta, vi ćete zračiti zdravljem i dobrim stanjem. Bit će to odraz samopouzdanja izraženog u vama samima. Vaše zdravlje će ojačati, ali znajte da je to rezultat teških lekcija koje ste naučili posljednjih godina. Vaš naporan rad se isplatio. Trebat će vam ta izdržljivost i sigurnost tijekom ulaska u 2020. kod koje će ključna riječ biti samoočuvanje.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije