Godišnji horoskop za 2020. po znakovima!

Godišnji horoskop za 2020. po znakovima!

Godišnji horoskop za 2020. po znakovima!
  • Objavljeno: Subota, 16.11.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

DJEVICA

DJEVICA GENERALNO HOROSKOP ZA 2020.

Nova 2020. godina Djevicama će u većini slučajeva sličiti na prošlu 2019. godinu. No, nemojte misliti da to znači da se ništa ne može poboljšati i promijeniti. Do promjena će doći ako to zaista budete željeli. Zvijezde vam savjetuju da pokušate svaku novu godinu iskoristiti za napredak, za poboljšanje osobnog života, čak i ako vaši poslovni ciljevi i socijalni život budu na stagnaciji.

Djevice imaju osobine dobre majke, skromne su, praktične i analitične. Naravno i one mogu puno brinuti, biti malo pretjerano prenaglašene, a ponekad može biti i perfekcionist. Sve ove osobine se miješaju da bi od Djevica načinile inteligentnu i konzervativnu osobu na koju smo svi navikli.

Klasičan astrološki znak Djevice nestat će iz njihove prirode u 2020. godini. Znane po svojoj praktičnosti, Djevice bi mogle donijeti neke vrlo impulzivne odluke 2020. godine. To može dovesti do lošeg odnosa u vezi ili raskida, kao i problema na radnom mjestu. Ili čak loše financijske poteze koji mogu dovesti do gubitka. U 2020. godini od vas se traži da razmislite dvaput prije nego što napravite bilo koji ozbiljan potez. Ovo nije godina u kojoj trebate stagnirate, ali istovremeno, ne donositi ishitrene odluke. O svemu razmislite.

Vjerojatno ćete više dijeliti svoje emocije i unutrašnje osjećaje ove godine. Ova godina će doći i s dobrim i s lošim posljedicama vaših postupaka, kao i s dobrim i lošim stvarima koje su van vaše kontrole tijekom retrogradnog Merkura 2020. godine a to će biti:

  • 8. 2. 2020. (Vodenjak) – 9. 3. 2020. (Ribe)
  • 19. 6. 2020. (Blizanci) – 11. 7. 2020. (Rak)
  • 16. 10. 2020. (Vaga) – 2. 11. 2020. (Škorpion)

Prema zvijezdama za 2020. godinu, ovo je osnažujuća godina da otkrijete tko ste i to u vašim najdubljim područjima. Moći ćete investirati u posao i način rada u kojem vam je najviše ugodno. Nove navike i rutine u području zdravlja, koje uključuju fizičku kondiciju kao i način prehrane mogu učiniti da istražite radosti života oko vas.

Bit ćete zauzeti pomažući drugima da nauče koristiti svoje živote na najbolji način i prihvatiti vlastiti život, uključujući ograničenja kao i darove koje život nosi.

DJEVICA KARIJERA HOROSKOP ZA 2020.

Promjene koje ste napravili prošle godine na poslu utjecat će i na ovu godinu. Vaš život će manje-više funkcionirati na isti način kao i prošle godine, ali s nekoliko manjih promjena. Vjerojatno ćete stvari jasnije vidjeti i moći ćete se općenito bolje fokusirati.

Vaše prirodne vještine vjerojatno će zasjati ove godine. Koristite ih kad god možete i bit ćete primijećeni na poslu. Horoskop za 2020. vam predlaže da obratite pažnju na praćenje vašeg budžeta ove godine. Imat ćete dovoljno novca da platite sve svoje troškove kao i da nešto uštedite za budućnost.

Vaša karijera bi mogla naglo se promijeniti i mogli biste imati potpuno novi svijet kada je posao u pitanju. Čak i ako ne promijenite karijeru, promijenit ćete način na koji ste radili svoj posao. Sve će doći s bljeskom i neočekivanim rezultatima. Ali pripazite da ne dođe do pogrešne komunikacije u vašim profesionalnim odnosima kao i u vašim prisnijim vezama. U zraku se osjeća uzbuđenje i očekivanje. Uživajte, jer to niste osjetili neko vrijeme.

Nešto novo što bi moglo iskrsnuti i pojaviti se 2020. godine. Doći će do promjene u vašem uobičajenom pažljivom rukovanju financijama, tako da ćete preuzimati više rizika. To je dobar trenutak u vašem životu za novac i resurse, za kupovinu i prodaju, imovinu i obaveze. Uživat ćete u žetvi povećanog rizika koji poduzimate do rane jeseni kada ćete privlačiti novac. Moglo bi se pokazati da je to vrijeme privlačenja financijskih sredstava izdaleka. Vrijeme testiranja dogodilo se krajem 2019. godine i vi sada želite imati solidnu financijsku situaciju i jak temelj ispod vas.

DJEVICA LJUBAV HOROSKOP ZA 2020.

Ako ste voljeli svoj ljubavni život prošle godine, onda ste sretni. Ako vam stvari dobro idu, onda nema potrebe da mijenjate ono što radite. Ako ste pronašli nešto što vam odgovara, trebali biste dati sve od sebe da to očuvate. Ako niste voljeli svoj ljubavni život prošle godine, ove godine morate neke stvari promijeniti.

Možda niste dobro komunicirali sa svojim partnerom ili ste možda samo bili s pogrešnom osobom. Izvršite sve promjene koje morate izvršiti da biste bili sretni. Mnogo prilika će vam doći na put da promijenite svoj odnos ako to bude potrebno. Prilike će vam doći ako želite poboljšati svoje odnose s prijateljima i članovima obitelji. Uvijek razmislite prije nego što počnete pričati, bez obzira s kim razgovarate i spriječit ćete puno mogućih problema.

Moguć je preokret u vezama u 2020. godini. Jednostavno se odlučite za glavni remont vaše veze i jednostavno odbacite sve što vam nije od koristi. Događaji u vezi i brzi zaokreti će se događati naizgled bez razloga, brzinom munje.

Vrijeme je novih početaka i oni će vam doći kao bljeskovi, slučajni susreti i možete primijetiti da će vas privlačiti neke ekscentrične i neobične osobe. Usponi i padovi u odnosima bit će na vidiku ove godine. Na kraju godine zapravo biste se mogli vratiti unazad i ponovo započeti neku vezu iz prošlosti.

DJEVICA ZDRAVLJE HOROSKOP ZA 2020.

Godina može početi nekim opterećenjem za vas i vi ćete brzo napraviti potrebnu korekciju da se vaše zdravlje vrati na pravi put. Zdravstvenih problema neće biti previše ove godine, jer ćete imati, što se kaže, čist zrak za aktivan i uzbuđujući život i jednostavno ćete vibrirati dobrim stanjem.

Imate prirodnu osobinu da brinete o zdravlju, a ove godine se baš i nećete truditi oko toga. Dobro zdravlje ove godine bit će vam kao nagrada za prethodne godine discipline. Vaš stav će odrediti i vaše zdravlje. Sredinom 2019. godine došlo je do preokreta u vašem životu, a 2020. godina je vrijeme da se pripremite za to.

Djevice, imat ćete mnogo energije ove godine, koju ćete vjerojatno koristiti za neke važne stvari koje će vam trebati na poslu, ali i unutar vašeg doma. Od suštinskog je značaja da često vježbate ove godine da biste ostali u dobroj formi. Pomoći će vam i briga o samom sebi da se spriječe mnoge bolesti i povrede. Međutim, pokušajte ne pretjerivati i ne prelaziti preko svoje granice ili se inače možete slomiti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije