Godišnji horoskop za 2020. po znakovima!

Godišnji horoskop za 2020. po znakovima!

Godišnji horoskop za 2020. po znakovima!
  • Objavljeno: Subota, 16.11.2019.
  • Broj pregleda: 146.221
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

LAV

LAV GENERALNO HOROSKOP ZA 2020.

Lavovima zvijezde predviđaju da će im cijela nova 2020. godina biti u znaku osobnog rasta i razvoja, štoje izvrsna vijest za gotovo svakog Lava. U novoj ćete godini imati više energije i entuzijazma za posao, ali ponešto dobre volje ćete ostaviti i za zabavu. Vaša će kreativnost i energija ove godine biti na vrhuncu, ali to nikako neće negativno utjecati na vaš osjećaj za realnost. Ova godina je sjajna za vas i kad je u pitanju posao i novogodišnji ciljevi, ali i za vaše privatne želje i snove.

Lav je horoskopski znak prepun ambicioznih ljudi koji će raditi sve što treba da napreduju u svojim vlastitim životima. Naravno, jednom kad dobiju ono što žele, mogu biti i vrlo velikodušni kada je u pitanju dijeljenje njihovih stvari. Teško da ćete naći uskogrudnog Lava. Većina Lavova su kreativni, zabavni i uzbudljivi ljudi. Iako znaju da je potrebno teško raditi da bi uspjeli, oni znaju naći i vrijeme za svoj odmor i razonodu. Sve ove osobine oblikuju njihov horoskop za 2020. godinu. .

Dinamični, moćni, impresivni, posesivni, pošteni i plemeniti, poduzetni u pitanjima ljubavi i emocija. Lavovi su dosta erotični i imaju dovoljno ljubavnog iskustva. Lav se stalno trudi da ispuni partnerove najskrivenije želje, uvijek i iznova pokazuje i iskazuje svoju ljubav. Lavovi su vatreni i u ljubavi, i u svađi. Mana im je posesivnost.

Život će biti pun okreta i zaokreta u 2020. godini. Lavovi će biti ispunjeni vitalnošću i energičnošću da ove godine ostvare svoje snove. Ali će biti razboriti i znat će kada treba povući crtu. Bit ćete otvoreni za isprobavanje nove hrane, nove vježbe za vašu kondiciju i nove veze. Promjena posla ili novi posao mogu vas dosta zanimati.

Sveukupno, 2020. će biti lijepa godina za Lavove. Kako zvijezde predviđaju, ova 2020. godina bit će godina unutrašnjeg znanja i učenja za Lavove. Većina vaših vanjskih radnji bit će usmjerena na obaveze i posvećivanje odgovornosti samom sebi kao i kroz zadovoljenje vaših najdubljih potreba.

Vaša partnerstva su i dalje živahna i energična tijekom godine i pružaju vam nevjerojatne mogućnosti za napredak i rast. Veći dio ovog područja je prilično izvan vaše kontrole, ali Svemir vam obećava kozmičku magiju na najbolje ako se krećete kroz granice vašeg ega i nesigurnosti da biste prihvatili ono što je takvo kakvo je, a ne ono što vi mislite da bi trebalo biti.

LAV KARIJERA HOROSKOP ZA 2020.

Zvijezde vam za 2020. godinu predviđaju da ćete ove godine na poslu biti koncentriraniji nego ikad do sad. Iako ćete se možda morati baviti većinom dosadnih kancelarijskih stvari, većim dijelom, vaš posao bi vam trebao biti lak. Međutim, vjerojatno ćete imati i više posla. Pokušajte da se sprijateljite sa svojim kolegama i nadređenima. Ovo može stvoriti stabilnost u vašem poslu i čak vam pomoći da se istaknete.

Pazite da ne napravite suprotno i stvorite sukob na vašem radnom mjestu. To neće biti dobro. Lavovi će ove godine osjetiti sklonost da štede svoj novac, radije nego da ga troše. Zbog toga ćete se više usredotočiti na svoj budžet i brinut ćete se o njemu bolje nego što ste to radili proteklih godina. Iskoristite priliku da zaradite više novca, investirajući u 2020. godini.

2020. dolazi s obrtima i zaokretima kao i bilo koje druge godine, ali to ne znači da će vam biti teško. Većim dijelom godine vjerojatno će vam biti lako i ugodno. Iskoristite mogućnosti koje će vam poboljšati život, a propustite one loše. Ove godine susrest ćete se s izazovima u područjima upravljanja, koordinacije, usmjeravanja i suradnje. To je vrijeme testiranja. Vjerojatno nećete vidjeti neko napredovanje u karijeri 2020. godine, ali ovaj put izgradnja solidnih temelja koju poduzmete ove godine isplatit će vam se izuzetno sredinom 2021. godine.

Možete postići bilo što ako se dovoljno potrudite čak i tijekom vremena kada Merkur bude retrogradan u 2020. godini a to će biti:

  • 8. 2. 2020. (Vodenjak) – 9. 3. 2020. (Ribe)
  • 19. 6. 2020. (Blizanci) – 11. 7. 2020. (Rak)
  • 16. 10. 2020. (Vaga) – 2. 11. 2020. (Škorpion)

Bit ćete odgovorni i imat ćete osjećaj odgovornosti za rad i suradnju s kolegama na poslu. Kasnije u godini, vjerojatno ćete privući, osobno i profesionalno, one koji će biti u vašem životu da vam pomognu u dugoročnim ciljevima. Imate sukobljene potrebe u 2020. godini. Vaša prirodna potreba za razmetanjem i pretjerivanjem bit će suzdržana vašim osjećajem odgovornosti. Osjećaj odgovornosti narast će do sredine ljeta, ali nemojte biti samopouzdani.

Ovo je vrijeme da svoje financije dovedete u red. O tome ovisi vaša dugoročna budućnost. Vaš fokus bit će na kući, zemljištu, vašim korijenima, proširenju obitelji ove godine. Ako se budete razmetali ove godine, onda će najbolje mjesto za to biti obnova ili uređenje vašeg doma. Ova godina je vrijeme da investirate u svoju dugoročnu budućnost. Loše rukovanje novcem u prošlosti može se i sad dogoditi i to morate riješiti ove godine.

LAV LJUBAV HOROSKOP ZA 2020.

Za Lavove je 2020. godina promjena kada su u pitanju odnosi, bili oni romantični ili ne. Mogu postojati neki problemi u vašem romantičnom životu, ako niste s pravom osobom ili čak ako ste vi ta pogrešna osoba. Kada željeti znati više o vašem partneru, što bi moglo učiniti da stvari budu više uzbudljive ili grozne, u se to dogodi, možete učiniti dvije stvari: pokušajte riješiti stvari ili ih odbacite. Ove godine ćete vjerojatno ovisiti o time što saznate o njima.

Ako tražite novu vezu, vjerojatno ćete biti sretniji s nekom vezom bez obaveza nego nekom ozbiljnom. Nemojte izlaziti s prijateljima ove godine. To će samo dovesti do problema. Kad su u pitanju vaši odnosi s obitelji ili prijateljima možda ćete morati napraviti mnoge kompromise ove godine. Ova 2020. godina neće donijeti jednostavne veze. Vi imate potrebu da budete voljeni, cijenjeni i obožavani, ali čini se da nitko to neće činiti ove godine. Kasnit ćete na sastanke i druženja i platit ćete cijenu za to.

Sve do proljeća, nije vrijeme za dugoročne obaveze. Na kraja ljeta ponovo ćete se vratiti na put za ljubav i poboljšane životne uvjete s vašim partnerom ili bračnim drugom. Odnosi će dobiti ton ozbiljnosti i težine na kakav vi niste navikli. To je lekcija o zrelim vezama koju vi trebate naučiti. Nije lako lekciju naučiti, međutim, ona će vas osnažiti.

LAV ZDRAVLJE HOROSKOP ZA 2020.

Lavovi će se 2020. godine osjećati impulzivnije nego inače. Željet ćete isprobati nove stvari. Iako je ovo sjajno za vaš um, odlično je i za vaše tijelo. Vjerojatno ćete naći zadovoljstvo ako isprobate nove vježbe ili promijenite prehranu. Ove je godine posebno važno jesti dobro kako bi se spriječili problemi. A čest problem kod Lavova je njihov nedostatak sna pa pokušajte raditi na tome da izbjegnete generalno umor i zdravstvene probleme koji zbog toga mogu nastati.

Vaše zdravlje bi moglo biti testirano ove godine, uvodeći vas u neki prinudni režim discipline kada je u pitanju vježbanje kod kuće. Ova godina je dobra za ulaganje u opremu za vježbanje. Tijekom ovog vremena testiranja, potrebna vam je sva energija, izdržljivost i dobrobit koju možete privući.

Otkrit ćete da ste više zabrinuti za vaše odnose, nedostatak smislenih odnosa, karijeru i nedostatak napredovanja, ali sada je vrijeme da se doda disciplina kada je zdravlje u pitanju i to dugoročno. Povećana razina zrelosti će rezultirati i donijeti vam veliku nagradu. Trebat će vam ovo optimalno zdravlje sve do sredine 2020. godine kada će se stvari olakšati u svim područjima vašeg života.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije