Godišnji horoskop za 2020. po znakovima!

Godišnji horoskop za 2020. po znakovima!

Godišnji horoskop za 2020. po znakovima!
  • Objavljeno: Subota, 16.11.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

VODENJAK

VODENJAK GENERALNO HOROSKOP ZA 2020.

Vodenjacima će se u novoj 2020. godini pružiti mnoštvo novih prilika i mogućnosti. Ova 2020. godina sjajna je prilika da unaprijedite sebe i okruženje u kojem se nalazite. Osjećat ćete se impulzivnije tijekom ove godine, što će donijeti i neke promjene u vašem životu. Od ove godine ćete postati direktniji i jasniji, što će vam pomoći da napredujete u svim aspektima života. No, svakako budite oprezni i pripazite što i kome pričate, da ne biste ispaštali zbog svoje direktnosti, sami procijenite kad je trenutak da nešto kažete i kome to trebate reći.

Vodenjaci imaju mnogo sjajnih osobina kao i nekoliko loših koji će oblikovati njihovu osobnost. Vodenjaci imaju tendenciju da budu prijateljski, pošteni i iskreni kad su s prijateljima. Vole biti neovisni i kreativni. Oni su visoko inteligentni ljudi, ali ponekad mogu biti nerazumni i odvojeni od drugih.

Ova 2020. je godina za dokazivanje svojih sposobnosti. Bit ćete na svom kreativnom vrhuncu ove godine. Zato sve iskoristite maksimalno. Pokažite vašoj voljenoj osobi da vi možete biti savršen bračni partner i savršen roditelj. Oslobodite vašu maštu i inovativne ideje da govore same za sebe na vašem radnom mjestu. Samo se nemojte previše zamarati i trošiti ovu novo pronađenu energiju, nego uštedite nešto i za tmurne dane.

Sa svom ovom energijom u vašem znaku, ova godina obećava istu vrstu energičnog, neprestano promjenjivog i snažnog tona kao i prošle 2019. godina. Tu su promjene, bukvalno lebde ispred vaših vrata. Ali postoje i snovi, vizije i želje, ponekad malo nebulozne, a ponekad ultra jasne.

U tom smislu da ne možete kontrolirati što se događa izvana u vašem životu, ali možete zadržati svoj integritet u uvjerenju. Pustite se nizvodno tokom – to je najvažnija fraza i sugestija za vas u 2020. godini. Sve se može dogoditi i najslavnije epizode za vas mogu početi u svakom trenutku. Budite spremni.

VODENJAK KARIJERA HOROSKOP ZA 2020.

Zvijezde vam u 2020. godini predviđaju da ćete vjerojatno uspjeti u vašem poslu u ovoj godini. Ove godine ćete trebati više surađivati sa svojim kolegama. Također, pokušajte ne biti impulzivni na poslu. To je mjesto za posao i mjesto da budete ozbiljni, tako da ćete morati napraviti neka prilagođavanja kako biste se ponašali profesionalnije ako želite napredovati u karijeri u 2020. godini.

Kada je novac u pitanju, ne brinite, imat ćete dovoljno novca da platite račune i otplatite neke dugove. Moći ćete kupiti skoro sve što želite. Iako je ovo zabavno i dobro, potrudite se da to ne činite, da ne biste pali u neke nove dugove. Nije sve u trošenju, naučite to.

Osobna moć je vaša u 2020. godini kada je u pitanju posao. Imat ćete malo nemira do sredine godine ali poslije sve dolazi na svoje. Nesumnjivo ćete dobiti neke pionirske ideje, poboljšane inovacije, pronaći ćete nove načine za vršenje određenih stvari i to će biti temeljni razlozi koji će obilježiti vašu karijeru i profesionalni uspjeh u ovoj godini.

Jednostavno ćete odavati samopouzdanje i sigurnost i drugi će to slijediti. Međutim, to nije dobar trenutak za započinjanje nove avanture, posla ili projekta. To je vrijeme kada trebate požnjeti ono što ste radili. Žudite za poštovanjem i napokon ćete ga imati do kraja godine.

Novac će naći put do vas u 2020. godini. Na njega se fokusirate posljednjih nekoliko godina i on vas nalazi na svaki mogući način. Imate povećanje svega: veći prihod, veću prodaju, promocije i priznanja. To je dobra godina.

Jedini ometajući faktor u vašem stjecanju prihoda je u odnosima s partnerom koji se mogu održavati baš upravo tim prihodima. Bilo bi dobro da zaoštrite odnose ako od vašeg prihoda ili financija ovisi vaša veza.

Proljeće je dobro vrijeme da potražite savjete od nekoga u vezi financija. Na kraju godine vidjet ćete da je ovo bila godina snažnog, stalnog rasta i napretka.

VODENJAK LJUBAV HOROSKOP ZA 2020.

Ove godine će Vodenjaci vjerojatno osjećati dodatnu strast sa svojim partnerom. Ako nemate partnera, onda je sjajna godina za pronalaženje nekoga. Osjetit ćete se više romantičnim i šarmantnim, kao netko tko lako privlači nove ljude prema sebi. Kada je u pitanju vaš trenutni partner, vaša spontana priroda unijet će malo zabave i uzbuđenja u vaš bračni odnos, koji će zasigurno malo začiniti stvari.

Ako ste sami, tada biste trebali otići na neka nova mjesta kako biste upoznali nove ljude. Vjerojatnije je da ćete naći romantiku s nekim novim ljudima, a ne u krugu prijatelja. Također, ove godine ćete vjerojatno biti emotivniji prema svojim prijateljima i obitelji.

Jednostavno, veća je vjerojatnost da ćete se osjećati ugodnije oko ovih ljudi. Nema potrebe da se nešto pretvarate kada ste s ljudima koje dobro poznajete. Slobodno budite ono što jeste. Ovo je dobra godina da imate dijete. Predvidivost, stabilnost, sigurnost i zadovoljstvo u ljubavi i braku, kao i dugoročnosti veze, nisu ono što će vas okarakterizirati ove godine i mogli biste vidjeti gubitke u svim ovim područjima pa čak i u prijateljstvima.

Ovo bi vas moglo spustiti na zemlju kad spoznate da ne razumijete druge i da posebno oni vas ne razumiju. Tada se može pojaviti loše raspoloženje. Čak bi mogli biti poremećeni i vaši poslovni odnosi. Ove godine imate nekoliko lekcija koje ćete morati naučiti o vezama.

VODENJAK ZDRAVLJE HOROSKOP ZA 2020.

Vodenjaci, ove godine ćete morati odlučiti što želite napraviti u vezi sa sobom i svojim zdravljem. Možda postoji neko pitanje s kojim ste se borili, a ove godine trebate donijeti odluku o tome. Ako možete, pokušajte vježbati, ali ne pretjerujte, znate svoje granice i držite se u okviru njih. Još nekoliko savjeta, pijte puno vode, jedite dobro i budite sigurni da ćete se dovoljno naspavati u 2020. godini.

U ovoj godini mogli biste biti snažno privučeni alternativnim načinima poboljšanja zdravlja i zaista će vam koristi da ih integrirate u svoj život. U prošlosti ste bili izloženi promjenljivom fizičkom zdravlju i zdravstveni izazovi početkom godine dovest će vas do alternativnih metoda, ali nećete imati ozbiljnih nedostataka. Ove godine možete probati i određene zdravstvene prakse u grupama ljudi i li među prijateljima.

U 2020. godini će vam trebati dobro zdravlje, jer vaše veze i partnerstva mogu vam i dalje izazivati veliki stres. Stres bi tada mogao preuzeti neki fizički danak, tako da je vrijeme da uspostavite dobre zdravstvene prakse u 2020. godini, da se što više opustite, relaksirate u prirodi, provodite vrijeme s obitelji i vašim voljenima i da što manje provodite vrijeme pred ekranima računala, mobilnog telefona, televizora i slično.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije