Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021
  • Objavljeno: Četvrtak, 28.10.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

ŠKORPION

ŠKORPION HOROSKOP ZA STUDENI

Početkom mjeseca vaše misli su ispunjene sumnjama i mnogim pitanjima. Od 10.11. ponovo se počinjete kretati naprijed, u vašoj glavi više nije toliko kaotično, sve oko vas postaje očiglednije. Odlučujete da svom životu date novi smisao i počinjete organizirati profesionalne projekte. Pazite da ljestvicu ne podignete previsoko.

Zatim dolazi trenutak kada će vaši osobni projekti ugledati svjetlost; sve je savršeno uređeno, a u svemu ima ljubavi. Oko 21.11. stižu velike promjene. U vama je toliko energije da je možete podijeliti; sreća je već blizu vas, blagotvorno djelovanje planeta inspirira vas željom da se posvetite obiteljskom životu, svojim odnosima i možda stvorite nove.

Ako u sferi ljubavi morate donijeti odluku ili napraviti izbor koji do sada nije bio hitan, sada se sve mijenja. Pokažite hrabrost i zgrabite priliku objema rukama – sada ili nikada! Doživjet ćete nevjerojatne trenutke u ljubavi.

Savjet – početkom mjeseca sumnje vas sprječavaju da krenete naprijed. Motivacija i želja da vjerujete pokreću vas na putu do uspjeha, ne odustajte. Zadržite svoju odlučnost i hrabrost.

Pročitajte godišnji horoskop za 2021. po znakovima!

Najnovije

Najčitanije