Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021
  • Objavljeno: Četvrtak, 28.10.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

DJEVICA

DJEVICA HOROSKOP ZA STUDENI

Otprilike od 09.11. sve oko vas će se početi mijenjati. Prolazite kroz prilično povoljan period: upravljate poslovima i osobnim životom kao pravi ratnik svjetlosti. Međutim, pazite da ne prijeđete granice, jer se u smislu vašeg blagostanja situacija se može pogoršati prilično brzo oko 19.11.. Ne možete sve fantastično i perfektno napraviti, to će vam omogućiti da se opustite – uostalom, imate puno pravo da posvetite malo vremena isključivo sebi.

Djevice snažnog duha sjaje od radosti, trude se podržati, pružiti uslugu, ne očekujući ništa zauzvrat. Na polju ljubavi očekuju vas ugodna iznenađenja, ali u obiteljskim stvarima vaši planovi mogu biti poremećeni sitnim svađama ili nesuglasicama.

Da biste mogli da razmislite o mogućim posljedicama, samo se morate distancirati. Prvi tjedan će biti prilično stresan, ali srećom, imat ćete podršku ljudi do kojih vam je najviše stalo.

Savjet – ne pokušavajte upravljati svim poslovima odjednom, postoji veliki rizik da ćete vrlo brzo iscrpiti svoje resurse. Uštedite svoje rezerve energije. Naučite se opustiti i odmoriti!

Pročitajte godišnji horoskop za 2021. po znakovima!

Najnovije

Najčitanije