Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021
  • Objavljeno: Četvrtak, 28.10.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

BLIZANCI

BLIZANCI HOROSKOP ZA STUDENI

Malo ste osjetljivi i u ovom periodu nije tako lako s vama. Ovog mjeseca preuzimate obaveze (profesionalne, obiteljske). Ako nemate dovoljno volje, pokušajte se približiti ljudima koji emitiraju pozitivnu energiju, nemojte se zatvarati u svoju čahuru emocija. Predstojeća zima je posebno vrijeme, smanjenje dnevnog svjetla utječe na raspoloženje svakog od nas na različite načine, a sada je važno da ne podlegnete negativnim mislima.

Do 11.11. bit ćete zbunjeni. Otprilike 19.11. dobit ćete odgovor koji će vas najvjerojatnije razveseliti i počet ćete se bolje osjećati. Vaš prioritet je da radite ono što volite, pravite osobne projekte, sljedeći svoju intuiciju, a ovo je već veliki korak ka uspjehu.

Vaša velikodušnost čini da vam se ljudi oko vas dive i možete biti ponosni na svoje postupke. Iako su vaši osjećaji često oprečni, jedno je sigurno: iskreni ste. Vaša ljubav raste i pada u prvoj polovici mjeseca, a zatim će se, u narednih petnaest dana, situacija značajno poboljšati. Uspijevate održati harmoniju u romantičnoj vezi. Obitelj je uz vas, možete računati na one koje volite.

Savjet – u prva dva tjedna vaše raspoloženje će proći težak test, a zatim će se postepeno sve smiriti, a svoje emocije možete usmjeriti u pravom smjeru kako biste izbjegli negativnu energiju. Ostvarujete jasan napredak i od druge polovine mjeseca sve vam postaje lakše.

Pročitajte godišnji horoskop za 2021. po znakovima!

Najnovije

Najčitanije