Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021

Mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2021
  • Objavljeno: Četvrtak, 28.10.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

BIK

BIK HOROSKOP ZA STUDENI

Fokusirajte se na poslovne projekte. Početkom mjeseca vaša motivacija neće biti na zavidnoj razini. Dozvoljavate sebi da budete lijeni, atmosfera oko vas je prilično topla i čini se da ste u ugodnoj čahuri, ali boravak u zoni komfora neće vam donijeti sretnu budućnost.

Oko 13.11. očekuju vas neke male nevolje u vezi s financijama: ovo nećete moći izbjeći, ali možemo sa sigurnošću reći da ćete sve držati pod kontrolom i nositi se dobro s nastalom situacijom. Na profesionalnom planu krajem mjeseca uslijedit će velike promjene i ostvarenje starih planova.

Planetarni aspekti nagovještavaju harmoničnu situaciju na polju ljubavi, a za to će biti odgovorna povoljna komunikacija. Oko 19. i 23.11. idealno je vrijeme za razradu ili preuzimanje obaveza. Zaljubljeni ste i stvari idu odlično. Osjećaji poprimaju dubinu.

Došlo je vrijeme, trudite se izgraditi svoju ljubav. Ne zanimaju vas kratki poslovi, potrebno vam je nešto konkretnije i odjednom se mogu otvoriti povoljni uvjeti za vas. Ako imate bilo kakve želje, one će vam se ispuniti.

Savjet – Napravite balans između ljubavi i posla. Uzmite u obzir svaku priliku, nećete izgubiti ništa u slučaju promjene. Ako spavate premalo, pokušajte se odmoriti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2021. po znakovima!

Najnovije

Najčitanije