Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vaga

U prosincu biste se mogli suočiti s prilično teškim situacijama. To je zbog povećane aktivnosti Marsa koji je tradicionalno odgovoran za protjerivanje vašeg znaka. On će sada biti dovoljno jak da smanji dinamiku i ukupni intenzitet svih događaja. Ovo ne mora nužno biti loša stvar, ali se možete pripremiti na malo naporniji rad kako biste ispunili svoje obaveze i ostvarili izvanredne rezultate. Venera, vaš planet vladar, će sada biti nešto jača nego prije. To bi vas moglo učiniti emocionalno nestabilnima. Razina vaše ambicioznosti će se definitivno povećati. Kada to spojite s utjecajem Marsa, mogli biste se suočiti s jako velikim problemima. Ograničite svoje djelovanje na svega nekoliko područja. Pokušajte što je više moguće razmišljati na logičan i objektivan način. Malo zanemarite svoje emocije i ne dopustite im da upravljaju vašim odlukama.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na radnom mjestu ćete se osjećati nelagodno. Iako neće biti većih problema, osjećat ćete jednu neobičnu energiju koja vam se neće nimalo svidjeti. Nitko vam ništa neće zamjeriti, sve će se odvijati kako treba, ali vama to nekako neće biti dovoljno. Odjednom ćete htjeti puno više. Htjet ćete napraviti nešto što će vas ispuniti na jedno dulje vrijeme. Velika je vjerojatnost da ćete u tome uspjeti, ali obratite pažnju na to koliko energije ulažete u sve i je li to vrijedno toga. Ako vodite vlastito poslovanje, zvijezde vam savjetuju da što manje razmišljate o prošlosti. Ono što se dogodilo u prošlosti ne smije utjecati na sadašnjost. Ako radite za nekog drugog, bilo bi pametno da se suzdržite od iniciranja bilo kakvih projekata. Bit ćete puno produktivniji ako se prepustite toku događaja na radnom mjestu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ljubavni život će biti malo više pozitivan. Sve ovisiti o tome koliko se brzo možete prilagoditi promjenama. Predstavnike ovog znaka očekuje jedan emocionalno uzbudljiv mjesec. Brinut ćete se oko puno stvari, a cijelo vrijeme ćete biti nemirni. Vrlo teško ćete se fokusirati na ono što je najvažnije. Pripremite se na puno distrakcija koje će vas zbunjivati i skretati pažnju s onoga što je uistinu važno. Ako ste izgubili kompas i ne znate kako nastaviti dalje, razmislite bi li bilo dobro potražiti pomoć od nekoga tko je iskusniji i kome vjerujete. Zvijezde vam savjetuju da se oslonite na prijatelje i članove obitelji. Oni su tu za vas i definitivno vam se isplati poslušati njihovo mišljenje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije