Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ribe

Ribe će se osjećati bolje nego u prethodnim mjesecima. Slijedi zatvaranje jednog ciklusa i osjetit ćete kako sve polako sjeda na svoje mjesto. Venera će sada biti nešto jača nego prije i opskrbit će vas visokom razinom energije. Ovu energiju dobro iskoristite za širenje vidika, vraćanje ambicioznosti i dovršavanje započetih projekata. Sada nemate vremena ni izgovora za inerciju. Zvijezde su vam naklonjene i to iskoristite. Moguće je da ćete trebati nekoga uvjeriti u svoje sposobnosti i mogućnosti. Zvijezde vam savjetuju da u ovom slučaju ostanete samopouzdani i sigurni u svoje sposobnosti. Jupiter, vaš planet vladar, će u potpunosti blokirati negativan utjecaj Merkura. Slijedite intuiciju. Kada nećete znati koja odluka je najbolja, oslonite se na unutarnji osjećaj. On će vas usmjeriti u najboljem pravcu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kada govorimo o području poslovanja, trebamo imati na umu činjenicu da ćete se tijekom prosinca vrlo vjerojatno suočiti s nekim trenucima koji će stvarati unutarnji nemir. Pažnju obratite na svoje kolege, pogotovo ako ste u poziciji vođe. Sada je vrlo važno malo se uključiti u pozadinske intrige. Inače ste tip osobe koja se drži dalje od takvih stvari, ali ovaj put napravite iznimku. Mogli biste puno toga naučiti i otkriti prave namjere nekih ljudi. Usredotočite se na svoje potrebe, ali ne zapostavljajte potrebe osoba do kojih vam je stalo. Sada ste na nekoj vrsti moralne prekretnice. Znakovi slični vama (primjerice Rakovi ili Vodenjaci), ponekad vrlo lako potisnu sve svoje pozitivne osobine. Stoga, budite dvostruko pažljiviji kada se odlučite boriti s njihovom tamnom stranom. Što se tiče ispunjavanja poslovnih obaveza, nastavite kao i inače: smireno i metodično. Više vjerujte sebi.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče privatnog života, možemo reći da će prosinac biti puno stabilniji. Ako ste u vezi, na samom kraju godine ćete biti posebno sretni. Slobodno možete planirati vjenčanje ili neki drugi važniji događaj. Prepustite se strasti, ali ne zaboravite razmišljati na kritičan i racionalan način. Ne zaboravite analizirati događaje oko sebe i pažljivo birajte svoje aktivnosti jer neke od njih ne zaslužuju nimalo vaše pažnje. Usredotočite se na željene rezultate, ali nemojte žrtvovati vlastite ideale samo da biste ostvarili cilj jer se na kraju nećete osjećati dobro i imat ćete grižnju savjesti. Sebe stavite na prvo mjesto. To ne znači da ste sebični, već da ste sami sebi prioritet. U tome nema ništa loše. Malo više pažnje posvetite prijateljima i obitelji. Neki od njih sada trebaju vašu pomoć, a ne usude se tražiti ju. Pokušajte prepoznati koje su to osobe i nesebično im pomognite.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije