Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Jarac

Suočit ćete se s nizom najneobičnijih i kontroverznih situacija. Teško je reći hoće li one biti negativne ili pozitivne. Mars vas inače podržava, ali će sada postati nemilosrdan protivnik koji zna svaku vašu slabost. Ne smijemo zanemariti utjecaj Saturna i Mjeseca koji su inače odgovorni za protjerivanje ovog znaka. Tijekom prosinca će biti na vašoj strani pa neće sve biti tako loše. Ne zaboravite da ne mora svaka nelagodna situacija imati negativan ishod. Ovaj mjesec će biti zabavan i neobičan, a Crni Mjesec bi vas mogao učiniti malo emotivnijima nego inače. To će vam malo teže pasti jer niste naviknuti da vašim umom upravljaju osjećaji.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kada govorimo o području poslovanja, pripremite se na neke uistinu velike događaje. Sada je vrlo lako moguće da ćete dobiti novi posao. Ako se nešto slično tome dogodi, možete biti sigurni u to da će sve proći dobro i da će vam biti bolje nego prije. Razmišljajte o budućnosti, naročito kada je riječ o stalnim prihodima. Ako vodite vlastito poslovanje, svakako budite malo oprezniji s financijskim ulaganjima, naročito onima za koje vam intuicija govori da nešto nije kako treba. Ne dopustite da vas zavaraju besplatni bonusi, čak i ako vam najbolji prijatelji kažu da ih iskoristite. Zvijezde će vam pomoći u teškim situacijama samo ako su te situacije nisu posljedica nepromišljenosti i gluposti. Ostanite aktivni i planirajte daljnje djelovanje. Pokušajte gledati objektivno na sve događaje. Potražite pomoć svojih kolega. Samo jedan dobar potez vam je dovoljan da dođete do izvanrednih situacija.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U ljubavnom životu će situacija biti malo drugačija. Sada je potrebno provesti uravnotežene i ispravne odluke, čak i ako to znači da se određeno vrijeme nećete osjećati dobro. Jako puno toga ovisi o okolnostima u kojima se nalazite i vašoj percepciji. Prosinac je pravo vrijeme za odmor. Ako je moguće, malo odmarajte i promijenite svoju rutinu. Sve što sada planirate, bilo da su to rođendani, vjenčanja ili putovanja, će proći u savršenom redu. To će biti nezaboravni događaji, a zvijezde vam savjetuju da ne pretjerujete s alkoholom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije