Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Rak

Za Rakove će prosinac biti neka vrsta testa. Nemojte se odmah prepasti i burno reagirati. Svi testovi kroz koje ćete proći imaju višu svrhu i dat će dobar ishod. Mjesec je vaš vladar i sada će biti ekstremno jak. Njegov utjecaj ćete osjećati cijelog prosinca. Mars je inače zaslužan za vaš pad i sada će biti dodatno ojačan, ali pod utjecajem Saturna. To znači da će energija ovog tandema biti pozitivna. Crni Mjesec vam nije neprijatelj, ali bi mogao u vaš život dovesti niz potencijalno opasnih situacija i događaja. Srećom tu je Mjesec koji će vas štititi od svakog oblika negativnog utjecaja. Bit će nekoliko testova za koje imate izrazito visoku vjerojatnost da ih prođete bez ikakvih problema. Najvažnije je da vjerujete u sebe i svijet doživljavate pozitivno.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče situacije na poslu, možete se nadati promociji ili ugodnom iznenađenju. Najvažnije je što ćete napraviti s tim postignućem. Ne biste trebali biti previše iznenađeni ishodom. Ako osjećate kao da želite odustati od svega, razmislite još jednom. Odluke koje donesete tijekom prvih deset dana će uvelike odrediti kasnija događanja. Sada je vrlo važno razumjeti jednu osnovnu lekciju: ništa ne mora biti onako kako se čini na prvi pogled. Ako zagrebete ispod površine, vjerojatno ćete se iznenaditi svemu onome što pronađete. Imate strateški način razmišljanja, a iskusna i kompetentna osoba se nikada ne oslanja isključivo na improvizaciju već razmišlja nekoliko koraka unaprijed i djeluje u skladu s tim. Zvijezde vam savjetuju da počnete razmišljati na ovaj način, naročito kada se suočavate s promjenama na radnom mjestu. Ovo vrijedi i za Rakove koji vode vlastito poslovanje. Za njih će prosinac biti mjesec važnih trenutaka i odluka.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Privatni život će biti pozitivan i uspješan. Ako se već dulje vrijeme trudite pridobiti nečiju pažnju, sada će se sav vaš trud isplatiti. Ovo vrijedi za oba spola. Ženama će biti nešto lakše, bez obzira na to što su prilično emocionalne i osjetljive. Druga važna stvar je da ponekad morate sakriti svoje prave namjere, barem kada su u pitanju članovi obitelji. U krugu prijatelja budite ono što jeste. Nemojte se pretvarati ni glumiti da ste nešto što niste. U krugu obitelji se prilagodite situaciji. Važno je da budete spremni na sve, a do sredine druge dekade ćete već imati neke ideje koje su jako kreativne i mogu vrlo lako donijeti uspjeh. Nemojte biti licemjerni. Služite se malim trikovima kako biste popravili interakciju s okolinom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije