Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.12.2016.
  • Broj pregleda: 7.976
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Lav

Za vas će prosinac biti vrlo zabavno i pomalo teško razdoblje. Svi utjecajniji planeti će vas tijekom prosinca zaobići. Pomoć nemojte očekivati ni od Mjeseca, Crnog Mjeseca ili Venere. Utjecaj Sunca će također biti slabiji nego inače i nemojte očekivati pomoć ni s njegove strane. Isto vrijedi i za Pluton. S jedne strane, radi se o relativno visokoj razini slobode koju sada možete iskoristiti. U svakom slučaju, tijekom prosinca ćete imati priliku promijeniti neke aspekte u svom životu. Možete biti sigurni u to da će ovaj mjesec biti originalan i drugačiji od prethodnih mjeseci, ali opet sve ovisi o vama i o tome koliko brzo ćete se prilagođavati promjenama.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Bez obzira što trenutno nemate podršku zvijezda, na poslu ćete biti vrlo uspješni. Iako sve ovisi o vama, točno ćete znati što trebate napraviti i koju odluku donijeti. Sada ne bi bilo loše dogovoriti sastanke koje već dulje vrijeme odgađate. Jednom do dva puta tjedno ćete osjetiti potrebu za izolacijom, povlačenjem u sebe, zavlačenjem pod toplu dekicu i gledanjem televizora. U prosincu ćete morati vrlo naporno raditi. Točnije, vaš rad će morati biti učinkovit. Zvijezde vam savjetuju da budete malo nasilni prema protivnicima. Jedino na taj način će vas okolina poštovati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Na području privatnog života nemojte očekivati naročito pozitivne i značajne događaje. Zvijezde vam savjetuju da se opustite i prepustite toku događaja. Ako ste slobodni, nemojte forsirati ulazak u vezu. Slušajte intuiciju i vrlo dobro ćete znati što trebate učiniti. Fokusirajte se isključivo na sebe i svoje osjećaje. Minimizirajte svoje dnevne aktivnosti i pustite događajima da se odvijaju svojim tokom. Lavovi koji su vezi mogu očekivati nekoliko posebnih trenutaka s partnerom. Vi ste originalni, temperamentni i maštoviti. Sve to će vam omogućiti da se snađete u gotovo svakoj situaciji. Nemojte žuriti sa implementacijom ideja makar vam se činile genijalnima. Žurba i pretjerana aktivnost na privatnom planu će biti vaši glavni neprijatelji. Budite mirni i opušteni, fokusirajte se i odrađujte svoj posao najbolje što možete.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije