Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Škorpioni tijekom prosinca mogu očekivati uspješno zaključivanje započetih projekata i niz pozitivnih događaja. No, zvijezde daju naslutiti da će vaš uspjeh najvećim dijelom ovisiti o vama samima, a ne o vanjskim faktorima. Sada imate podršku zvijezda, ali to ne znači da se možete potpuno opustiti. Nažalost, Mars će vas prestati podržavati i postat će moćan i žestok protivnik. U isto vrijeme će Venera promijeniti svoj energetski utjecaj i postati jedan od najvjernijih saveznika. Mjesec, koji je odgovoran za pad vašeg znaka, će postati vjeran prijatelj i suputnik. Upravo zbog toga se možete nadati nizu prilika i dovoljno visokoj razini energije da ih iskoristite. Ovo je jedan od rijetkih trenutaka kada se vaše želje u potpunosti podudaraju s vašim mogućnostima. Bilo bi uistinu suludo ne iskoristiti ovakvu priliku.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče poslovanja, u nekoliko navrata ćete se sukobiti sa svojim kolegama jer ćete smatrati da su previše pristrani. U ovakvoj situaciji ste bili već nekoliko puta i sada ste savršeno sposobni procijeniti što se točno odvija u pozadini nekog događaja. Ovo je vještina koja će vam u prosincu dobro doći. Drugi obično donesu zaključak puno kasnije jer nemaju razvijen ovakav način razmišljanja. Najvažnije je da se ne bojite nekome reći da nije u pravu. Zauzmite se za svoja stajališta. Ne zaboravite da vrlo često nije dovoljno zauzeti se za sebe i samo reći što mislite, već da trebate svoje tvrdnje potkrijepiti nekim dokazima. Prosinac će biti pozitivan i uspješan, ali ne nužno i jednostavan. Ako vodite vlastito poslovanje, svakako se fokusirajte na probleme tehničke prirode jer je sada vrlo važno da sve radi sinkronizirano.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Prosinac će biti vrlo uspješan na području privatnog života. Ostanite oprezni i ne žurite u donošenju zaključaka. Pokušajte svaku situaciju objektivno sagledati. Nemojte suditi prema prihvaćenim stereotipima jer većina nije uvijek u pravu. U odnosu s partnerom budite obzirni i pažljivi, opustite se i zaboravite na pravila. Prije donošenja bilo kakve odluke, dobro razmislite i prikupite sve potrebne informacije. Nemojte biti impulzivni, slijedite svoju intuiciju i želje. Od prijatelja možete očekivati potpunu podršku i potporu koja će vam dobro doći, pogotovo ako se susrećete s problemima i nejasnoćama.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije