Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.12.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Djevica

Predstavnike ovog znaka očekuje jedno izuzetno uspješno razdoblje. U ovom slučaju, neće sve ovisiti isključivo o vama samima. Uzmite u obzir činjenicu da će Merkur sada biti dodatno ojačan međuzvjezdanim kombinacijama. Ovaj planet bi vam sada mogao otežati provođenje nekih ideja. Venera je inače zaslužna za pad vašeg znaka. Ona će tijekom prosinca iznenada promijeniti svoj energetski utjecaj. On možda neće biti pozitivan, ali će barem biti neutralan. Uistinu ćete se morati jako potruditi da biste ispunili svoje obaveze i ostvarili ciljeve. U nekoliko navrata ćete trebati pobijediti sami sebe da biste ostvarili svoje ciljeve. Zapamtite da ste vrlo često sami sebi najveći neprijatelj. Ne dopustite da vas nekoliko pogrešnih koraka obeshrabri. S druge strane, kada se više puta spotaknete od istu prepreku, svakako razmislite o tome što radite krivo i trebate li nešto promijeniti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče područja poslovanja, svakako treba napomenuti da se pripremite na niz različitih situacija. Sada pripazite na svoje resurse i potrudite se ostati motivirani. Najbolji motivatori su uvijek konkurenti pa obratite malo pažnje na njihovo djelovanje i ponašanje. Ne dopustite ljubomori da vas preuzme jer bi vaše ponašanje moglo postati destruktivno. Fokusirajte se na jednu stvar. Iako imate visoku razinu energije, neumorni ste i naviknuti na dinamično okruženje, sada ste prepušteni sami sebi. Zvijezde vam savjetuju da rješavate problem po problem. Nemojte pokušavati ubiti dvije muhe jednim udarcem. Mala je vjerojatnost da ćete uspjeti. Svi imamo svoje granice, a vi morate znati koje su vaše. Važno je prepoznati svoje okvire i prilagoditi ponašanje.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Kada govorimo o privatnom životu, tijekom prosinca ćete imati sve uvjete za postizanje željenih rezultata. Ako još uvijek niste sigurni što točno želite i koji su vaši ciljevi, sada je pravo vrijeme da dobro razmislite o tome. Kraj godine je idealan za razmišljanje o budućnosti i razvijanje strategije za sljedeću godinu. Skloni ste situaciju u kojoj se nalazite gledati samo iz jedne perspektive. No, možda biste ovaj put trebali to napraviti i iz perspektive drugih ljudi. Ako ste u strastvenom odnosu, pokušajte ostati što je više moguće sabrani jer ćete jedino tako izbjeći konflikte. Ako ste u dugoj i stabilnoj vezi, onda se bez straha možete opustiti i malo začiniti odnos. Vama i partneru će to sada dobro doći i iz ovakvog iskustva biste mogli nešto naučiti o svom odnosu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije