Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.12.2016.
  • Broj pregleda: 8.014
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Prosinac će biti relativno stabilno razdoblje s nekim pomalo dinamičnim događajima. Moći ćete sažeti sve prethodne mjesece, odluke, događaje i postignuća tijekom. Sve će sjesti na svoje mjesto jer će vas Merkur opskrbljivati izrazito visokom razinom energije, a Saturn će vas štititi od većine negativne energije. Ipak, zvijezde vam savjetuju da ostanete oprezni jer će Mars biti nešto jači nego prije. Crni Mjesec će ga podržavati i malo se poigravati vašom emocionalnom stabilnošću. No, nemojte paničariti jer se nećete suočiti s opasnom situacijom, odnosno situacijom koja ugrožava direktno vas ili vaše bližnje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče područja poslovanja, zvijezde vam savjetuju da malo usporite. Sada ćete morati ispitivati apsolutno svaku situaciju, uključujući i onu u koju ste potpuno sigurni. Nemojte na brzinu potpisivati nikakve dokumente. Sada je vrlo važno da vam ne promakne niti jedan detalj jer biste tako mogli vrlo lako zakomplicirati sami kraj godine. Svoje planove provodite do kraja i ne odgađajte obaveze za zadnji tren. Ne obazirite se previše na mišljenja kolega i suradnika. Dopustite da vas vode konkurenti, ali nikako nemojte kopirati njihova rješenja. Pobjednička strategija uvijek treba biti jedinstvena i originalna. Budite svoji jer ćete tako uvijek doći do najboljih rješenja.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Na ljubavnom području ćete se suočiti s nizom problema i malo težim situacijama. Najveći problem će biti događaji koje nikako nećete moći kontrolirati ili predvidjeti. Iako ste spontani i slobodnog duha, možda se nećete baš najbolje snaći u svemu. Zvijezde vam savjetuju da djelujete brzo i prednost date umu, a ne osjećajima. Sada postoji velika vjerojatnost da ćete se upustiti u aferu. Dobro razmislite želite li to i hoćete li se moći nositi s posljedicama. Ako niste zadovoljni odnosom u kojem jeste, bilo bi pametnije i moralnije da ga raskinete ili se potrudite popraviti ga.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije