Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac

Horoskop za mjesec prosinac
  • Objavljeno: Četvrtak, 01.12.2016.
  • Broj pregleda: 7.998
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Bik

Prosinac će za sve predstavnike ovog znaka biti izrazito pozitivan. Nećete imati nikakvih većih problema. Zvijezde su vam sada naklonjene i imat ćete sve što je potrebno da biste ostvarili uspjeh. Posebno treba istaknuti položaj Venere. Ona je vaš planet vladar i tijekom prosinca će vam biti posebno naklonjena. Mjesec će sada zauzeti poseban položaj i bit će jači nego prije. Od vas će se očekivati fleksibilnost i brza prilagodba. Ne zaboravite da je timski rad važan. Ne možete svaki problem riješiti potpuno sami i u tome nema ništa loše. Tijekom cijelog mjeseca ćete osjećati vrlo visoku razinu pozitivne energije. Nemojte dopustiti da vas nekoliko loših trenutaka obeshrabri, učini neraspoloženima, ljutima ili čangrizavima. Svaki trenutak će proći i vi ćete uspjeti riješiti svaki problem relativno brzo i efikasno.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na području posla možete očekivati različite promjene. Njima ćete se prilagoditi brzo i još brže ćete se na njih naviknuti. Pokušajte razmišljati unaprijed i predvidjeti svaku situaciju u kojoj biste se možda mogli naći. Jedino tako ćete moći donijeti pravu odluku i djelovati na najbolji mogući način. Pripazite na članove tima, pogotovo ako je riječ o vašem poduzeću. Stvaranjem pritiska nećete postići apsolutno ništa. Potrudite se sve projekte privesti kraju ali ne paničarite ako u tome ne uspijete. Pripazite u sadašnjosti jer ćete jedino tako moći izbjeći veće probleme i greške u budućnosti. Općenito, tijekom prosinca ćete imati mogućnost ostvarenja većih financijskih bonusa. Ako radite za nekog drugog, sada je dobro vrijeme da razmislite o osnivanju vlastitog poslovanja. Zvijezde vam savjetuju da obratite pažnju na neke ideje koje će vam pasti na pamet jer biste poneku mogli vrlo dobro iskoristiti.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što se tiče ljubavnog života, u prosincu biste se vrlo lako mogli naći u situaciji koju već dulje vrijeme priželjkujete. Djela govore više od riječi, a vi ćete sada osjećati snažan i intenzivan utjecaj Venere. Posvetite pažnju odnosu sa svojim partnerom. Malo se zaustavite i razmislite o tome koliko ste zapravo sretni i kuda ide vaš odnos. Možda je sada pravo vrijeme za provođenje radikalnih promjena. Ovo nije nužno poziv na dramatične korake i odluke, već indikacija da je došlo vrijeme da se fokusirate na sebe, svoj razvoj i napredak. Idealan sljedeći korak bi bio da razgovarate sa svojim partnerom. Vrlo vjerojatno ćete shvatiti da vas oboje nešto muči. Samo pripazite da ne donesete pogrešne zaključke. Nemojte slušati svačiji savjet, koliko god se činio dobronamjernim. Trebate riješiti svoje probleme i ne dopustiti nikome drugome da ih rješava umjesto vas.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije