Horoskop za mjesec srpanj

Horoskop za mjesec srpanj

Horoskop za mjesec srpanj
  • Objavljeno: Petak, 01.07.2016.
  • Broj pregleda: 6.523
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Strijelac će se tijekom srpnja suočiti s prilično izazovnom životnom situacijom koja će biti posljedica djelovanja Venere. Sada će Venera promijeniti svoj energetski utjecaj. To znači da ćete nailaziti na probleme s energijom i privatnim životom. Merkur sada neće pokleknuti i nastavit će prema vama slati negativnu energiju, naročito prema području poslovanja. Nemojte dopustiti da vas to obeshrabri jer na svojoj strani još uvijek imate Jupiter. To je vaš planet vladar i sada će biti u potpunosti na vašoj strani. Njegova podrška će biti neprocjenjiva. Od prvih dana ćete se morati usredotočiti na stvarne potencijalne probleme i rješavati sve ono što ste davno prije stavili pod tepih. Ovaj mjesec neće biti naročito pozitivan. Ako se uspijete suočiti sa sadašnjim problemima, stvari neće biti niti malo negativne i loše.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče poslovanja, Merkur će vas slijediti gotovo čitav mjesec, sve do kraja treće dekade. Strijelci koji vode vlastito poslovanje sada trebaju imati jednu jedinu stvar na umu: nemojte dopustiti niti jednoj prilici da vam promakne. Sada vam ne smije promaknuti niti najsitniji detalj. Čak i ono što vam se na prvi pogled čini beznačajnim na kraju može ispasti vrlo važno i neophodno za uspjeh. To znači da čitav mjesec morate ostati pažljivi i fokusirani. Strijelci koji rade za nekoga trebaju se više fokusirati na razvijanje vlastitog autoriteta. Vaš tim mora razviti poštovanje prema vama do kraja druge dekade. Ako to ne uspijete ostvariti, možete se pripremiti na velike probleme. Kako steći to poštovanje? Teško je reći jer će situacija biti specifična za svaku osobu iz radnog tima. To znači da ćete svakome morati pristupiti na individualan i jedinstven način. Kod nekih ćete steći poštovanje tako da im pomognete, a kod drugih tako da više radite.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U privatnom životu ćete naići na niz problema, ali će samo jedan biti vrijedan vaše pažnje – vi sami i vaša strast, odnosno izgledi za buduće odnose. Sada je pravo vrijeme da dobro razmislite o ovom problemu. Pokušajte što prije naći rješenje jer će na kraju mjeseca situacija biti još gora. Za ovakvu situaciju nemojte kriviti zvijezde. Ono što je sada najvažnije ste vi i vaš partner. Obratite pažnju na ono što partner osjeća. Ponekad je teško prekinuti dugogodišnji odnos, ali je isto to vrlo često i neophodno. Da biste izgradili nešto novo, prvo morate očistiti staro. Obratite pažnju na obiteljske probleme. Nastavite posjećivati obitelj, naročito članove koji žive daleko od vas. Nema potrebe da tražite povod za obiteljska druženja. Uostalom, vaša obitelj je vaš temelj, vaša snaga i energija na koju možete računati u teškim vremenima. Ako ovo ne možete reći za svoju obitelj, onda je jako mala vjerojatnost da ćete ikada pronaći istinsku sreću.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije