Horoskop za mjesec srpanj

Horoskop za mjesec srpanj

Horoskop za mjesec srpanj
  • Objavljeno: Petak, 01.07.2016.
  • Broj pregleda: 6.505
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Jarac

Jarac će tijekom srpnja uživati u jednom izuzetno mirnom i skladnom razdoblju. Sve i ako se susretnete s nekim problemom, možete očekivati da će na kraju sve ispasti točno onako kako treba. S druge strane, tijekom ovog razdoblja nećete stagnirati. Čak i mir može biti napredak i koračanje prema naprijed. Za sav svoj uspjeh možete zahvaliti Marsu i Mjesecu koji je inače odgovoran za protjerivanje ovog znaka. Mjesec će sada postati vaš ključni saveznik tako da ga trebate tretirati s poštovanjem. Nažalost, to ne možemo reći za Saturn. U svakom slučaju, nećete naići na nikakve nepremostive probleme. Bez ikakvih poteškoća ćete se kretati u željenom smjeru i vrlo brzo ćete se naviknuti na to kako stvari mogu biti dobre i pozitivne.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kada je riječ o poslovnom životu, tijekom srpnja zvijezde svim znakovima Zodijaka savjetuju da malo uspore. Nemojte potpuno stati, ali usporite kako biste mogli jasnije sagledati svaku situaciju. Sada je ključno da vam ne promaknu važne prilike. Potpuno ste svjesni toga da put koji ste odabrali nije savršen, a kaže se da savršenstvo ne poznaje granice. Ako postoji prilika da postanete produktivniji i učinkovitiji, zašto tu priliku ne biste iskoristili? No, prije nego što ju iskoristite, prvo ju morate prepoznati i postati svjesni te prilike. Zato ćete se tijekom srpnja morati malo povući. To znači da ćete podbaciti u ostvarenju svojih ciljeva, ali to neće biti niša u odnosu na mogućnosti koje će se tek stvoriti. Nemojte propuštati prilike, naročito ako radite za sebe. Sada je izuzetno važno ostati oprezan i primijetiti čak i najmanju promjenu. Nemojte brzati u donošenju zaključaka, čak i ako vam se oni čine prilično očitima. Ako vodite vlastito poslovanje, sada se suzdržite od potpisivanja novih ugovora. Svaki ugovor potpišite tek onda kada ste sigurni da će vam posljedice toga donijeti bolju situaciju od ove u kojoj ste sada.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ljubavni život će tijekom srpnja biti jednako miran kao i poslovni. Posebnu pažnju obratite na partnera i potrudite se u svakoj situaciji reagirati smireno. Ako vam se čini da partner ne razmišlja logično, ne zaboravite da u ljubavi logika ne postoji. Svi smo ponekad vođeni osjećajima i iskustvima, umjesto racionalnim i realnim razmišljanjem. Ostanite suosjećajni, brižni i pažljivi, ali ne dopustite da tuđi osjećaji i ponašanje utječu na vašu stabilnost. Tijekom ovog mjeseca morate biti što je više nježni i pažljiv. Mars će pokušati zakomplicirati situaciju, ali mu to neće uspjeti u slučaju ako ste prilagodljivi i znate što želite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije