Horoskop za mjesec srpanj

Horoskop za mjesec srpanj

Horoskop za mjesec srpanj
  • Objavljeno: Petak, 01.07.2016.
  • Broj pregleda: 6.505
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ribe

Ribe tijekom srpnja mogu računati na potpunu podršku Sunca. Branit će vas čitavo vrijeme i njegovu podršku ćete osjećati tijekom cijelog mjeseca. Ipak, to ne znači da će vam moći pomoći u rješavanju problema. Drugim riječima, Sunce će vam pomoći u boljem nošenju s problemima, davat će vam visoku razinu energije i strpljenja, ali vam neće pomoći u donošenju zaključaka kako riješiti te probleme. Položaj Venere je trenutno za vas puno važniji. To znači da na području privatnog, duhovnog i emocionalnog života možete računati na potpunu podršku. U poslovnom životu morate ostati budni i fokusirani, naročito kada uzmete u obzir da će Merkur ostati točno tu gdje je. Iako će utjecaj Merkura biti puno slabiji, u odnosu na utjecaj Venere, nikako ne možemo reći da će biti neprimjetan. Usredotočite se na svoje osjećaje i slušajte svoju intuiciju. Ona će vam pomoći u izbjegavanju jako puno problema prije nego što do njih uopće dođe.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na području poslovanja možete očekivati nekoliko značajnih zadataka koji bi mogli predstavljati problem ako im ne pristupite ozbiljno i odgovorno. Sada imate priliku dobiti sve što želite. Pod time mislimo na sve vaše želje, žudnje, snove i strasti. Možete se nadati i izvorima koji su potrebni za implementaciju i provedbu svake prilike. Nemojte se suzdržavati od istovremenog odrađivanja više različitih projekata. Svoju pažnju bez straha usmjerite na više stvari istovremeno. Do izražaja će doći vaš istančan njuha za poslovanje. Točno ćete znati sa čime se sada morate suočiti, a što možete ostaviti za kasnije. Slušajte savjete svojih kolega, naročito onih koji su prošli kroz sličnu situaciju. U tome nema ništa pogrešno i nemojte odugovlačiti s traženjem pomoći i savjeta osoba za koje znate da su u nekim stvarima bolje od vas. Nemojte ni pogriješiti jer pomoć nije uvijek dobronamjerna. Neki će vam pomoći iz čiste koristi. To znači da morate biti oprezni prilikom odabira svojih saveznika i biti svjesni posljedica koje može uzrokovati nečija pomoć.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U privatnom, emocionalnom i duhovnom životu možete očekivati stabilnost. Ne morate se bojati nikakvih problema. Ovaj trenutak iskoristite i posvetite se područjima poslovanja koji zahtijevaju vašu maksimalnu pažnju, trud i energiju. U isto vrijeme, obratite posebnu pažnju na svoje najmilije, naročito roditelje. Ako je moguće, pomognite im čak i onda kada vas to ni ne traže. Sada je krajnje vrijeme da naučite prepoznati lažne motive tuđih postupaka, čak i ako su u pitanju članovi obitelji. Naivnost vam može donijeti dosta toga dobroga, ali samo ako uz nju koristite lukavost. Ako ste već sada naivni i lukavi istovremeno, nemojte apsolutno ništa mijenjati jer je ovo vjerojatno najbolja kombinacija koju jedan moderan čovjek može imati.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije