Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak
  • Objavljeno: Utorak, 01.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Lav

U ožujku će Lavovi imati takvu moć da je, bez pretjerivanja, možemo promatrati kao istinski zastrašujuću. Indirektna podrška Sunca, vladara Lavova, će surađivati s utjecajem Mjeseca. U isto vrijeme, nijedan planet Sunčevog sustava neće negativno utjecati na Lavove. Sve u svemu, situacija će biti vrlo neobična i pozitivna. Lako ćete ispunjavati obaveze i mozak će vam raditi vrlo brzo i precizno. Vjerojatno ćete biti iznenađeni kada otkrijete nove talente.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ožujak će biti prilično isplativ mjesec. Merkur, neizazvan vladar zemaljskih i nebeskih trgovačkih putova, će dati svoj doprinos. Svakako ćete ispuniti sve aktualne obaveze do početka treće dekade. Bit ćete spremni za nove, još ambicioznije ciljeve. Nemojte biti skromni, ali nemojte se precijeniti. Osobito ste jaki, ali niste svemogući. Vjerojatno ćete u potpunosti uspjeti, ali ipak, bilo bi glupo napraviti grešku. Ako podcijenite svoju snagu, sigurno ćete požaliti. Ova situacija je nejasna, ali nije toliko izazovna kako se čini na prvi pogled. Donosite odluke samo ako ste u dobrom raspoloženju, odvagnite sve prednosti i nedostatke, i provjerite da li vas vode nepokolebljive činjenice i nesporni osjećaji.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ljubavni život će vas vjerojatno iznenaditi izuzetnim trenucima. Morat ćete se osloniti samo na svoju intuiciju, iako će um stalno zahtijevati vladajuću poziciju. Unatoč pozitivnom dojmu, izbjegavajte planiranje vjenčanja i drugih velikih događaja osobne prirode. Unatoč očitom uspjehu na poslu, na emocionalnoj razini se sve može promijeniti preko noći. Nitko ne govori o pogrešci stvarno velikih razmjera, ali možda pogrešno procijenite svoje šanse. Nećete imati problema sa prijateljima i rodbinom. To znači da morate djelovati u skladu s okolnostima. Budite oprezni, jer sada možete platiti veliku cijenu zbog pogreške.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije