Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak
  • Objavljeno: Utorak, 01.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Blizanci

U rano proljeće ćete se naći u poprilično čudnom položaju koji se općenito može opisati kao pozitivan. Važno je napomenuti da će Merkur, tradicionalno planet vladar Blizanaca, gospodar neba i zemlje, i trgovačkih putova, igrati glavnu ulogu. Nažalost, nebeski vođa Pluton neće moći u potpunosti potisnuti negativan utjecaj. To će omogućiti Jupiteru da se iskali na Blizancima. Srećom, položaj Venere neće podrazumijevati dinamične akcije, tako da situacija neće biti tako loša. U principu, ako se u ožujku pojave nove prepreke, vjerojatno će vam trebati stvarno dugo vremena da ih prevladate. Bit će dovoljno obratiti pozornost na detalje i ne planirati nikakve velike događaje. Ostale sfere vašeg života neće zahtijevati ograničenja.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ako ćemo bolje pogledati poduzetništvo i financije, Blizanci će moći ostvariti svoje željene ciljeve ako odgode provedbu svojih planova. U stvari, imat ćete prilično miran i skladan mjesec. Ako ste previše aktivni, vrtjet ćete se u krug. Na određeno vrijeme ćete morati prihvatiti situaciju i ostati pasivni. Tako ćete sačuvati životnu energiju i resurse. Većina negativnih stvari će jednostavno proći neopaženo. I dalje biste trebali ostvariti svoj kapacitet. Budite pasivni ali ne izbjegavajte obaveze.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

I ljubavni život će proći kroz slične faze. Tu ćete morati biti malo dinamičniji. Ako se javi neka kreativna ideja, ne ustručavajte se provesti ju u djelo. Upravo ovdje i upravo sada! Samo pazite na detalje. Ne pokušavajte riješiti problem ako nemate dovoljno prostora za manevriranje. Prije svega, to se odnosi na partnera, čak i ako ste odnedavno zajedno. Budite vrlo oprezni, ali aktivni. Možda vam se neke stvari mogu činiti nevažnima ali sada ste skloni pogrešnim prosudbama. Ako se nađete u teškoj situaciji, okrenite se prijateljima i rodbini.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije